Feriebolig i Verbania ved Maggioresøen

Torretta del Poeta

 
Torretta del Poeta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Torretta del Poeta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Verbania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo personligt og centralt ved Maggioresøen i en rummelig herskabslejlighed med eget udsigtstårn! Her midt i Maggioresøens største by Verbania finder man denne indbydende lejlighed i bydelen Pallanza, blot ca. 500 m fra strand, færgeleje, gågaden Via Ruga og søpromenade med restauranter. Et større udvalgt af forretninger fås i Verbanias anden bydel Intra, som ligger ca. 2½ km væk.

Nærområdet
Denne private bylejlighed ved Maggioresøen er perfekt til fire voksne eller en familie med større børn. Det kulturelle udbud i nærområdet er stort, og restaurations- og forretningslivet er tilgængeligt til fods. Der er desuden rigtig gode muligheder for indkøb i større supermarkeder i nærområdet. Endelig er der gratis, aflåst parkering på stedet. Området er også meget cykelvenligt - og i Verbanias bydel Pallanza er der en fin cykelsti. Ved forudgående aftale vil det være muligt at leje cykler gennem udlejer.

Læs mere om Torretta del Poeta

Tårnet
Lejligheden ligger på 3. sal og har adgang til ejendommens tårn inde fra selve lejligheden, hvorfra der er en skøn udsigt ud over byen og de grønne områder. Tårnet er især værdsat på lune sommeraftener, hvor man med hvidvin og andre lækkerier kan nyde natten, når den sænker sig for åbne vinduer. Tårnet lægger bestemt op til romantiske aftener. Bemærk at der ud over dette tårn og en fransk altan i køkkenet ikke er adgang til ophold i udeområder. Haven benyttes som passage til hoveddøren. Udetiden vil man også typisk tilbringe på søen, på Pallanzas søpromenade eller i en af Maggioresøens utallige stemningsfulde byer.

Personlig indretning
Lejligheden har tidligere fungeret som et privat hjem, hvilket afspejler sig i valg af møbler med en god blanding af antikviteter og design, fx er køkkenet i stor stil udstyret med det anerkendte mærke Alessi. Der er desuden nogle flotte malerier og originale parketgulve i lejligheden.

Lejligheden på Torretta del Poeta

Fireværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejligheden ligger på 3. sal (uden elevator) i en 1800-tals-ejendom. Den består af en rummelig stue med tv. Derudover er der to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge) med tagvinduer. Videre rundt er der et selvstændigt veludstyret køkken med spiseplads, opvaskemaskine, køleskab, fryser, kaffemaskine, brødrister, elkedel, ovn og 4 gasblus. Fra køkkenet er der en fransk altan. Der er også to badeværelser (et med bruser og et med fritstående badekar) og vaskemaskine. Fra stuen går en vindeltrappe i smedejern op til tårnet. Der er aircondition i lejligheden. NB: Lejligheden er bestemt ikke egnet til børn under 5 år.

Skjul teksten
 
 
search map