Hotel i Verbania ved Maggioresøen

Il Chiostro Hotel

 
Il Chiostro Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Chiostro Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Verbania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Chiostro Hotel er lidt ligesom en hemmelig skat: Udefra ser hotellet ikke ud af meget, men når man først kommer ind i det forhenværende kloster med stemningsfuld klostergård, emmer det af historie og ro til trods for at hotellet ligger lige midt i Verbania (et stort supermarked til nabo og ca. 400 m ned til Maggioresøens bred med bådforbindelse til søens andre byer).

Hotellet består af en historisk del fra 1600-tallet, hvor det fungerede som kloster for augustiner-nonnerne. Her finder man både klostergård med arkader, klosterhave (tidligere nonnernes køkkenhave), kapel og freskodekorerede sale. Den nyere del af hotellet er selvsagt mindre historisk og stemningsfuld, hvilket hotellets facade bærer præg af. Indenfor finder man både reception, bar, elevator, vinkælder, konferencesale og gratis internetpoint. Der er desuden gratis parkering på stedet.

Læs mere om Il Chiostro Hotel

Restaurant
- På hotellet er der mulighed for at bestille halvpensionstillæg. Aftensmåltidet serveres i hotellets store restaurant med aircondition, og køkkenet er både lokalt og italiensk.

Værelser
- Hotellet har hele 105 værelser (renoverede i 2007), som alle har telefon, satellit-tv, aircondition og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har balkon. Flere værelser har mulighed for en eller to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map