Hotel i Verbania ved Maggioresøen

Hotel Villa Aurora

 
Hotel Villa Aurora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Aurora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Verbania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo tæt på Maggioresøens søpromenade, men alligevel i rolige og romantiske omgivelser. Hotel Villa Aurora er et lille familiedrevet hotel, som ligger i et stille hjørne af byen Verbania. Inden for gåafstand kommer man både til en søstrand, den gamel bydel, restauranter og et shopping center. I den blomsterprydede have står der solvogne til gæsternes rådighed.

Blot 300 meter fra Maggioresøens bred ligger Hotel Villa Aurora indhyllet i slyngplanter og dekoreret med et interiør, som er tro mod den romantiske og organiske Jugendstil. I gården er der gratis parkering, hvilket er belejligt i en by, hvor ledige parkeringspladser kan være en sjældenhed. Hotellet giver også mulighed for at leje kanoer, så man kan padle rundt på Maggioresøen.

Læs mere om Hotel Villa Aurora

Man kan tilvælge halvpension eller blot spise a la carte i hotellets restaurant. Her er serviceniveauet højt og maden ærlig og lokal. Morgenmaden serveres som buffet.

Værelser:
De ti værelser kan enten bestilles som dobbelt- eller tresengsværelser. De har alle fjernsyn, telefon, skrivebord og eget badeværelse med bruser eller badekar, føntørrer og toilet. Værelserne er pæne og rummelige men enkelt indrettede og ligger på 1. og 2. sal i bygningen. Ingen har søudsigt, men søen ligger som sagt blot et stenkast væk.

Skjul teksten
 
 
search map