Feriebolig i Verbania ved Maggioresøen

Hotel Residence Zust

Vandlegeplads og swimmingpools ved Camping Village Isolino i nærheden
 
Hotel Residence Zust er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence Zust er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Verbania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Zust lægger op til en tilbagelænet ferie ved Maggioresøen. Her bor du i første række til Maggioresøen og med udsigt til denne, store opvarmede swimmingpool og mange faciliteter for børn og voksne. Bygningen har tidligere været et pigekollegium for nonner, og ligger blot ca. 2 km fra byen Verbania-Intra, som kan nås ad en bilfri sti (tager ca. 20 min. til fods) som et alternativ til den befærdede kystvej - ellers kan du, hvis du ønsker at lade bilen stå, nå et nærliggende pizzeria til fods.

Pool og legeplads til børnene

Lejlighederne er særledes velegnet til børnefamilier til trods for, at de ligger på landsiden af kystvejen - der er nemlig en tunnel under vejen, som fører over til legepladsen og swimmingpoolen med liggestole og parasoller. Herovre finder man også stedets private søstrand (med småsten), ligeledes med liggestole og parasoller. Der er elevator op til lejlighederne, og man finder også internet point, legerum til børnene og vaskeri mod betaling.

Læs mere om Hotel Residence Zust

Adgang til 3 andre kæmpe pools i nærheden

Midtvejs mellem byerne Verbania og Stresa ligger Camping Village Isolino, som har samme ejer. Her kan børnene forlyste sig i tre kæmpe pools og på en vandlegeplads inkluderet i prisen. Herlighederne, som er åbne fra ca. midten af april til midten af september, ligger ca. 11 km fra Residence Zust. Ud over vandlegeplads og sportsaktiviteter er der også liggestole og parasoller til de voksne eller bare til de magelige.

Toværelseslejlighed med 2+2 senge med balkon og søudsigt:
- Lejlighederne har alle søudsigt - enten frontalt eller fra siden - og møbleret balkon. Her er opholdsrum med køkkenhjørne med fire kogeplader, mikrobølgeovn og stort køleskab og dobbeltsovesofa samt soveværelse med dobbeltseng. Privat badeværelse med bruser, føntørrer og toilet.
Treværelseslejlighed A/B med 4+3 senge med balkon og søudsigt:
- Lejlighederne har alle søudsigt - enten frontalt eller fra siden - og møbleret balkon. Her er opholdsrum med køkkenhjørne med fire kogeplader, mikrobølgeovn og stort køleskab og dobbeltsovesofa samt to soveværelser med dobbeltseng. Privat badeværelse med bruser, føntørrer og toilet. Forskellen på 3-vær A og B er, at 3-vær A har en stor balkon, mens 3-vær B har to badeværelser og en lidt mindre balkon.

Skjul teksten
 
 
search map