Feriebolig i Verbania ved Maggioresøen

Hotel Residence Zust

Vandlegeplads og swimmingpools ved Camping Village Isolino i nærheden
 
Hotel Residence Zust er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence Zust er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Verbania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Zust lægger op til en tilbagelænet ferie ved Maggioresøen. Her bor du i første række til Maggioresøen og med udsigt til denne, store opvarmede swimmingpool og mange faciliteter for børn og voksne. Bygningen har tidligere været et pigekollegium for nonner, og ligger blot ca. 2 km fra byen Verbania-Intra, som kan nås ad en bilfri sti (tager ca. 20 min. til fods) som et alternativ til den befærdede kystvej - ellers kan du, hvis du ønsker at lade bilen stå, nå et nærliggende pizzeria til fods.

Pool og legeplads til børnene

Lejlighederne er særledes velegnet til børnefamilier til trods for, at de ligger på landsiden af kystvejen - der er nemlig en tunnel under vejen, som fører over til legepladsen og swimmingpoolen med liggestole og parasoller. Herovre finder man også stedets private søstrand (med småsten), ligeledes med liggestole og parasoller. Der er elevator op til lejlighederne, og man finder også internet point, legerum til børnene og vaskeri mod betaling.

Læs mere om Hotel Residence Zust

Adgang til 3 andre kæmpe pools i nærheden

Midtvejs mellem byerne Verbania og Stresa ligger Camping Village Isolino, som har samme ejer. Her kan børnene forlyste sig i tre kæmpe pools og på en vandlegeplads inkluderet i prisen. Herlighederne, som er åbne fra ca. midten af april til midten af september, ligger ca. 11 km fra Residence Zust. Ud over vandlegeplads og sportsaktiviteter er der også liggestole og parasoller til de voksne eller bare til de magelige.

Toværelseslejlighed med 2+2 senge med balkon og søudsigt:
- Lejlighederne har alle søudsigt - enten frontalt eller fra siden - og møbleret balkon. Her er opholdsrum med køkkenhjørne med fire kogeplader, mikrobølgeovn og stort køleskab og dobbeltsovesofa samt soveværelse med dobbeltseng. Privat badeværelse med bruser, føntørrer og toilet.
Treværelseslejlighed A/B med 4+3 senge med balkon og søudsigt:
- Lejlighederne har alle søudsigt - enten frontalt eller fra siden - og møbleret balkon. Her er opholdsrum med køkkenhjørne med fire kogeplader, mikrobølgeovn og stort køleskab og dobbeltsovesofa samt to soveværelser med dobbeltseng. Privat badeværelse med bruser, føntørrer og toilet. Forskellen på 3-vær A og B er, at 3-vær A har en stor balkon, mens 3-vær B har to badeværelser og en lidt mindre balkon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Residence Zust

Læs personlige anmeldelser af Hotel Residence Zust som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Residence Zust. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplevelsen startede med super service

hos in Italia .... Vi kendte stedet fra sidste år, hvor vi havde booket 1 uge i en 2 værelses lejlighed hos en anden rejsekonsulent. I år valgte vi så at booke 2 uger via in Italia. Super service. Lejlighederne var pæne og rene og området godt til børnefamilier. Personalet på stedet var dog ikke helt det samme som sidste år. Særligt en mandlig ansat på stedets reception var meget ubehagelig. Talte uanmindelig nedladende til alle som henvendte sig. Uforskammet og meget arrogant. Hans tilstedeværelse er bestemt ikke et plus for stedet.
Dernæst var der ikke redt op til os alle og bi måtte selv be' rent linnede og selv skifte det, selvom det burde ha' været med i vores ophold.

Læs mere

Jette og rejsefælle fra Hørning boede på Hotel Residence Zust i Verbania fra d. 18. til d. 25. juni 2011.

Kære in-italia.

Vi har været yderst tilfredse med hele forløbet af arrangementet af vores tur til Verbania,

Hotel Residence Zust har i enhver henseende været en positiv oplevelse - utroligt venligt personale, som altid mødte en med smil og hjælpsomhed.
Lejligheden var meget ren (det var for øvrigt hele hotellet), og udsigten for balkonen var eminent. Alt fungerede upåklageligt.

Sejlturen fra Verbania til Stresa via de 3 små øer Isola Marde, Isola Pescitore og Isola Bella, skal man ikke snyde sig selv for - ligesom en tur til den lille hyggelige by Orta San Giulio er en oplevelse. Men der er mange andre muligheder alt efter den enkeltes interesse.

Læs mere

Ellen & Allan boede på Hotel Residence Zust i Verbania fra d. 31. maj til d. 5. juni 2010.

Så er vi vendt hjem efter nogle pragtfulde dage i Verbania. Hotel Zust var et rigtig rigtig dejligt sted at bo på – dejligt værelse, venligt personale, og jeres beskrivelser af attraktionerne har givet os nogle flotte oplevelser – men vandet i søen var altså KOLDT, men frisk og lækkert. Alt har svaret til jeres beskrivelser – så hermed ros for arrangementet!
Hvis jeg skal give et tips, så skal det være at vælge tidspunktet ca 3 uger før vi rejste, da alle de skønne magnolietræer alle var afblomstret, til stor sorg for os, da det er vores ynglings træ. Jeg har aldrig set så mange af dem samlet før, langs alle gader og i lunde, og selvfølgelig i store mængder i den flotte Villa Taranto park i Verbania. Turen til Mattarone bjerget blev en dejlig oplevelse. Vi ville ellers have taget svævebanen op, men kunne ikke finde den, og så kørte vi selv op – fantastisk tur og flot udsigt deroppe! At besøge Orta San Giulio ved Orta Søen var også specielt – flot og hyggeligt!

Læs mere

Ida og familie fra Hellerup boede på Hotel Residence Zust i Verbania fra d. 22. til d. 29. august 2009.

Vi var meget glade for opholdet! For vores familie fungerede stedet rigtig godt med 2 små børn på 2 og 4. Vi havde cykler med til ungerne og benyttede os flere gange af stien ind til byen. Ellers er man i vid udstrækning bundet af at komme omkring med bilen, hvilket måske er det eneste minus. Der er ikke handlemuligheder lige i nærheden - der skal man ind til byen, og der er heller ikke restauranter i gå-afstand. Byen er af meget overkommelig størrelse og har alt det nødvendige. Specielt gode restauranter og dejlige piazza'er med veltillavede cappucinoer. Vi nød meget de smukke omgivelser og synes søen generelt er undervurderet/glemt i forhold til Lago di Garda. Vi sejlede med færge til Laveno både med og uden bil, 20 min og til ingen penge.
Selve hotellet var i fin stand og alt hvad man kunne forvente var til stede af praktiske ting - pånær air condition som vi savnede nogle nætter... Det ville også have været skønt med en bar i pool-området, men her er vi jo ude i detaljerne. Poolen faldt lige i børnenes smag - med diverse 'vandfald' og lidt forskellige niveauer samt bobler ;-) Man skal anvende hætte når man bader, men det vænnede vi os hurtigt til. Lidt kamp om liggestolene var der til tider inde i selve poolområdet, hvor de fleste børnefamilier gerne har deres base. Fin legeplads og også nedgang til søen lige ved siden af (vi fik smidt nogle sten eller 1000 i....) Alt i alt et rigtig dejligt ophold - og vi kunne sagtens finde på at komme igen.

Læs mere

Arne fra Kolding boede på Hotel Residence Zust i Verbania fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vores tur til Verbania var bare super.
Vi startede med at få en fantastisk god betjening hos jer.
Derefter modtog vi en mail - også fra jer - der kort før turstart kom med alverdens gode råd. TAK for det.
På feriestedet fik vi en meget hjertelig og personlig velkomst og så var grundlaget for et godt ophold lagt.
Feriestedet kan varmt anbefales, rent og nydeligt med et hjælpsomt personale.
Stedet kan på mange måder sammenlignes med Gardasøen, men det er ikke nær så fyldt med turister og omgivelserne er fuldt ud så storslåede som Gardasøen.
Det bør være et must med en tur med færgerne - og dem er der mange af - på den meget naturskønne sø.
Verbania Intra har hver lørdag et ægte Italiensk marked som er MEGET stort, men ikke overfyldt.
Ved kørsel fra Danmark er det vores erfaring at ruten via hovedvej 13 i Schweis er at foretrække. Via hovedvej 2 er risikoen for kø nærmest permanent.
I vort tilfælde 4-5 timer !!.
Vi kan varmt anbefale In-Italia, vi ved hvem der skal hjælpe os næste gang turen går til Italien. DET SKAL IN-ITALIA, og det må gerne citeres.

Læs mere

Lars-Henrik og familie fra Kirke Hyllinge boede på Hotel Residence Zust i Verbania fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Residence Zust i Verbania viste sig at være et rigtig pænt feriested med lejligheder af en høj standard og en venlig modtagelse (vi ankom allerede ved 13-tiden men blev straks ledsaget til vores lejlighed og vist rundt i denne). Vi (2 voksne og 2 børn på 11 og 14) boede i en 3-værelses med lille balkon og 2 badeværelser - denne model kan anbefales, idet balkonnen faktisk er pænt stor. Pool-området er flot og velholdt, men vi foretrak nu at bade i søen fra Zust's (meget lille) strand. Stien fra Zust og ind til byen er desværre uden udsigt over vandet, og den smalle, tætbefærdede kystvej kan ikke anbefales til familier med børn - men det gik da. Anbefales kan til gengæld Pizzaria Bellaria 5-10 minutters gang op af vejen ved siden af Zust: en lille, hyggelig restaurant med venlig betjening, fremragende stenovnsbagte pizzaer og et udvalg af velsmagende norditalienske retter. Selv husets rødvin til 7 EUR pr. liter var okay! Til gengæld skal man ikke benytte sig af restaurenter, isbarer m.v. på søpromenaden i Verbania/Intra - priserne er helt ude af proportioner; besøg i stedet de steder, der ligger lidt mere tilbagetrukket og få mere kvalitet til den halve pris. Vi kan bestemt anbefale Hotel Residence Zust til andre af In-Italias kunder.

Læs mere
 
search map