Anmeldelser af Hotel Europalace

 
Hotel Europalace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Europalace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Verbania og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Europalace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Europalace som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Europalace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Charlotte og familie fra Køge boede på Hotel Europalace i Verbania fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Vi har haft en fantastisk tur. Verbania ligger meget smukt helt nede ved søen, byen er også rigtig hyggelig. Vi nåede at opleve kastaniefesten på Pallanza, ristede kastanier, kastaniekager og lokal vin på tønde, uhm.
Hotelet e et gamelt hyggeligt sted, maden og betjeningen er i top, til prisen. Værelserne er store og vi havde søudsigt, hvilket vi absolut vil anbefale, udsigten er halvdel af opholdet. Hotelet ligger i et dejlig roligt område.
Vi var ude på nogle gode turer, bla. Milano og turer til andre byer langs søen. En sejltur på søen til de små øer er et must.
Vi vil varmt anbefale en tur til Verbania.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anne-Mette og manden fra København boede på Hotel Europalace fra d. 12. til d. 15. juli 2003 inden de kørte videre til Bubbio. Hun skrev efter rejsen:

Alt i alt har vi været utrolig glade for vores opholdssteder i Verbania og i Bubbio. Vi har været meget tilfredse med kontakten og formidlingen gennem In-Italia, og regner bestemt med at bruge jer en anden gang når vi skal på ferie i Italien.
La Dogliola var fantastisk - bortset fra fabrikken, som dog var en mindre gene.
På Hotel Europalace modtog vi en meget fin betjening, men da vi var dernede i en meget varm periode, kan vi i bagklogskabens lys se, at det ville have været bedre med et værelse med klimaanlæg - især da åbne hotelvinduer lukkede både luft, larm og myg ind! Vi fandt en dejlig - og billig! - restaurant i Verbania, som vi gerne vil anbefale til andre besøgende: Hostaria il Cortile på Via Albertazzi 14, ned ad en gyde og inde i en gård, lukket om onsdagen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lisbeth og familie fra Skårup tilbragte et par dage på Hotel Europalace fra d. 14. til d. 16. juli 2003 efter at de havde været nogle dage i Pollenzo i Barolo vindsitrikt. Hun skrev om stedet:

Efter de to dage i Pollenzo tog vi videre til Lago Maggiore, hvor vi ligeledes havde to gode dage.
Hotel Europalace er ok, det er et gammelt hotel som godt kan trænge til en lille opfriskning. Vi kan ikke rigtig finde ud af om det har 3 eller 4 stjerner. I vores bekræftelse står der 4 og uden på hotellet 3.
Betjeningen og maden på hotellet var perfekt.
Alt i alt nogle gode og spændende oplevelser!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map