Hotel i Verbania ved Maggioresøen

Grand Hotel Majestic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Restaurant med god service og god mad

Restauranten på Grand Hotel Majestic hedder La Beola, som holder et højt niveau. Her kan du bestille velkomponerede og traditionelle retter, og det er køkkenchefen Danilo Bortolin, som holder trådene sammen. Vi har været så heldige at prøve maden, og det smagte virkelig godt. Service er upåklagelig og det er et ekstra plus, at der er mulighed for at nyde sin middag på terrassen, som ligger ud mod haven og søen. Det kan være en god idé at bestille bord, da der iblandt afholdes bryllup og andre festligheder på hotellet.

Hotellet som blev opført i 1870 i stilen "Belle Epoque", ligger smukt ned til søen og overfor øen Isola San Giovanni. Den store smukke have er det eneste som adskiller den fine bygning fra vandet. Byens historiske centrum ligger ca. 600 meters gang fra hotellet.

Læs mere om Grand Hotel Majestic

Smukke omgivelser ud til søen

Her finder du altså både en fin og rolig beliggenhed, hvor du bor i grønne omgivelser lige ned til søen. Via Vittorio Veneto passerer lige forbi hotellet, og den fører dig hurtigt og enkelt til centrum. Beliggenheden betyder også, at du til fods kan komme både til restauranter og barer, og den nærmeste restaurant, Villa Giulia, ligger blot 300 meter fra hotellet.

Slap af og nyd tilværelsen

Der er flere måder at slappe af på her på Grand Hotel Majestic. Du kan slå dig ned på terrassen med en kølig forfriskning og nyde omgivelserne. Du kan gå en tur ned til søen og den lillebitte strand, eller nyde livet på en af de solsenge som findes i haven. Eller du kan benytte hotellets wellness-center, hvor du finder en opvarmet indendørspool og en badstue. Her kan du også bestille forskellige behandlinger og massage.

Aktiviteter kan også være afslappende, og du kan gå nogen skønne ture langs vandet, eller udfordre dit rejseselskab med et parti tennis. Du kan tage en runde i hotellets lille motionscenter (åbent fra 10-19) eller leje en båd og se omgivelserne fra søsiden. I området er der også mulighed for trekking, sejlads, kano, kajak, cykelture osv. Spørg i recptionen hvis du behøver hjælp.

Du har et godt udgangspunkt

Fra hotellet har du ikke bare et godt udgangspunkt i forhold til byen Verbania, men også en god beliggenhed i forhold til at besøge nogle af søens mange seværdige steder. Øerne Le Isole Borromee er populære at besøge, og de ligger lige ud for dig. Selv haverne I Giardini di Villa Taranto, som ligger ca. 1½ km væk, lokker mange besøgende.

Værelser med eller uden søudsigt

Der findes 80 værelser på hotellet i forskellige kategorier. Du kan vælge mellem værelser med eller uden søudsigt, ligesom nogen har delvis søudsigt. Juniorsuiten har balkon og kan være i to plan med en såkaldt hems. Du kan vælge mellem forskellige suiter, og selv disse kan være i to plan med en opholdsstue. Alle værelser har faciliteter som aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Grand Hotel Majestic

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map