Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Verbania, en have ved søen; Dette er byens tilnavn, grundet de mange naturskabte "terrasser" som omkranser byen. Her findes mange smukke haver og parker som faktisk er hovedattraktion for området. Man kan blandt andet besøge den botaniske have "Giardino Botanici di Villa Taranto", der strækker sig over 16 hektar og tæller ca. 20.000 typer af forskellige planter fra hele verden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Byen er forholdsvis stor, da den er bestående af flere små delkommuner og går for at være er en af de smukkeste og mest berømte turiststeder ved Maggioresøen. Her findes blandt andet togstation i Pallanza-delen af byen. Byen er tiltænkt turister og her er et bredt udvalg af restauranter og butikker.

Læs mere om Verbania

Intra og Pallanza

Verbania består primært af tvillingebyerne Intra og Pallanza. Intra ligger nord for floden Torrente San Bernardino og har flest færgeafgange på tværs af Maggioresøen. Derudover er der et rigere handelsliv i Intra. Pallanza, som ligger syd for floden, har et historisk centrum og er mere intim og meget stemningsfuld. Her finder man søstrand, færgeleje, den hyggelige gågade Via Ruga og en indbydende søpromenade med restauranter, hvorfra der er udsigt til Borromee-øerne. Endelig er der en meget smuk offentlig botanisk have Villa Giulia i Pallanza.

Skjul teksten
 
 
search map