Hotel i Treiso i Piemonte

Villa Incanto B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Villa Incanto B&B får du derudover valuta for pengene. Værtinden Adriana, som driver stedet, tager selv imod jer, står for morgenmaden og bistår jer med alt fra restauranttips og vingårdsbesøg og forslag til udflugter.

Lille, hyggeligt og indbydende

På villaens første sal bor ejerfamilien og deres barn og legesyge hund. I stueetagen har de indrettet 4 gode, rummelige og velmøbleret værelser med fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Et af dem har plads til op til 4 personer (men stedet egner sig bedst til par, synes vi selv). Et femte værelse, som også ligger i stueetagen, har samme faciliteter og er blevet indrettet i et mindre hus ved siden af selve villaen. I forbindelse med morgenmadsstuen er der et køleskab med drikkevarer, hvor gæsterne kan tage vand etc. og afregne inden afrejse.

Læs mere om Villa Incanto B&B

Pool med panoramaudsigt

Lige uden for huset er der et flot svømmebassin, hvor man kan slappe af i det våde element eller på terrassen, hvorfra der er flot udsigt over landskabet. Morgenmaden serveres i stuen ved indgangen, men det er også muligt at sætte sig udendørs, så længe vejret tillader det. Ved villaen - men ikke i vejen for udsigten - er der også parkeringsplads for gæsterne.

Gourmet-restauranter inden for gåafstand

Bor man på Villa Incanto, så er det naturligt at spørge sig selv: efter en dag rundt i Langhe, hvor skal jeg gå hen at spise om aftenen? Der er to velrenomerede restauranter i byen lige op ad vejen fra Villa Incanto til det lille bycentrum: La Ciau del Tornavento og ProfumodiVino, som begge gør opholdsstedet mere værd end et par nætters besøg, for man vil helt sikkert afprøve dem flere gange, før man rejser herfra. En anden mulighed er at tage en snak med Villa Incantos værtinde, som til tider kan lave et let måltid mad for gæsterne. Dette aftales først med hende, når man er ankommet på stedet. Dette kan også være en god anledning for at smage stedets egen produserte vin.

Værelserne på Villa Incanto B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map