Hotel i Treiso i Piemonte

Villa Incanto B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Villa Incanto B&B får du derudover valuta for pengene. Værtinden Adriana, som driver stedet, tager selv imod jer, står for morgenmaden og bistår jer med alt fra restauranttips og vingårdsbesøg og forslag til udflugter.

Lille, hyggeligt og indbydende

På villaens første sal bor ejerfamilien og deres barn og legesyge hund. I stueetagen har de indrettet 4 gode, rummelige og velmøbleret værelser med fjernsyn og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Et af dem har plads til op til 4 personer (men stedet egner sig bedst til par, synes vi selv). Et femte værelse, som også ligger i stueetagen, har samme faciliteter og er blevet indrettet i et mindre hus ved siden af selve villaen. I forbindelse med morgenmadsstuen er der et køleskab med drikkevarer, hvor gæsterne kan tage vand etc. og afregne inden afrejse.

Læs mere om Villa Incanto B&B

Pool med panoramaudsigt

Lige uden for huset er der et flot svømmebassin, hvor man kan slappe af i det våde element eller på terrassen, hvorfra der er flot udsigt over landskabet. Morgenmaden serveres i stuen ved indgangen, men det er også muligt at sætte sig udendørs, så længe vejret tillader det. Ved villaen - men ikke i vejen for udsigten - er der også parkeringsplads for gæsterne.

Gourmet-restauranter inden for gåafstand

Bor man på Villa Incanto, så er det naturligt at spørge sig selv: efter en dag rundt i Langhe, hvor skal jeg gå hen at spise om aftenen? Der er to velrenomerede restauranter i byen lige op ad vejen fra Villa Incanto til det lille bycentrum: La Ciau del Tornavento og ProfumodiVino, som begge gør opholdsstedet mere værd end et par nætters besøg, for man vil helt sikkert afprøve dem flere gange, før man rejser herfra. En anden mulighed er at tage en snak med Villa Incantos værtinde, som til tider kan lave et let måltid mad for gæsterne. Dette aftales først med hende, når man er ankommet på stedet. Dette kan også være en god anledning for at smage stedets egen produserte vin.

Værelserne på Villa Incanto B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Incanto B&B

Læs personlige anmeldelser af Villa Incanto B&B som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Incanto B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 22 anmeldelser fra Villa Incanto B&B

Fantastiks sted

Villa Incanto ligger i udkanten af den lille by Treiso, med en helt forrygende udsigt både fra morgenmadsterrassen, pool og værelse. Boede i det lille anneks, hvilket kan anbefales. Et dejligt stort værelse med lille køleskab samt egen lille terrasse.
Værtsparret er meget imødekommende og gør alt for at man skal føle sig velkommen.
Meget fine og rene værelser.
Et dejligt sted hvis man ønsker ro og fred i skønne omgivelse.
Et sted vi helt sikkert vender tilbage til.


Læs mere

Piemonte i slow motion ;)

Vi boede hos det unge værtspar på Villa Incanto 3 døgn og havde en fantastisk oplevelse. Stedet er vidunderligt beliggende højt på en bakketop i byen Treiso og har en enestående udsigt over vinmarkerne. Stedet har absolut de faciliteter der er behov for inkl. et dejligt swimming pool. Vinene henter man selv i køleskabet efter behov :) Det unge værtspar er utrolig søde og servicemindet. Vi giver alle godt anbefalinger til stedet og kommer gerne selv igen.

Læs mere

To nætter i juli

Vi tog på kør-selv tur til Italien. Vi boede på Villa Incanto B&B som helt sikkert var rejsens højdepunkt! Mattia og Claudia skabte en rigtig god og gæstfri atmosfære og var meget omsorgsfulde! Skønne detaljer forekom på dette B&B.

Læs mere

Modtagelse helt i top på et idyllisk sted

Velkomsten er meget sympatisk, værelset er rummeligt, meget rent og behageligt. Stedet er meget roligt. Panoramaudsigten fra poolen er virkelig smuk, med en fantastisk udsigt over vinmarkerne. Der er mulighed for at smage på regionens vine.

Læs mere

Så bliver det ikke bedre

Man kører gennem et landskab med bløde bakker og vinmarker så langt øjet rækker. Når man kommer til den lille bitte by Treiso, føler man, at man er på bakketoppen, når man rammer Villa Incanto. Herfra er udsigten over landskabet betagende til alle sider. Der er meget fredfyldt. Kun kirkeklokkerne høres nogle gange om dagen. Man bliver budt velkommen af det unge meget søde værtspar, der i den grad åbner deres hjem for gæsterne. De improviserer og sørger for, at du får præcis, hvad du ønsker. Man tager selv drikkevarer i køleskabet og skriver det på en lille seddel og afregner den sidste dag, så tilliden er også i top. Morgenmaden kan man indtage foran huset, hvor man har den smukkeste udsigt udover markerne. Vores værelse var stort og med stort fint badeværelse. Vi havde booket med udsigt, og kan kun anbefale andre at gøre det samme. Det lille poolområde var lækkert, og ligger næsten på en terrasse på bjergsiden. Det kan ikke gøres mere betagende. Man bør gå og køre ture, men man kan nemt forfalde til bare at nyde stedet, stilheden, udsigten. I den lille by er der få restauranter. ALLE er fantastiske. Herunder også en enkelt med Michellinstjerne. Den lidt større by Alba ligger tæt på og er absolut et besøg værd. Og vingårde er drysset med lind hånd ud over det hele, så der er nok at se til, hvis man altså kan få sig selv til at forlade adressen. Billeder kan ikke beskrive, hvor smukt her er. Det skal bare opleves. Vi vender meget gerne tilbage.

Læs mere

Fantastisk sted

10 dage i disse fantastiske omgivelser blev det til. Villa Incanto har den smukkeste beliggenhed, og her er fred og ro! Skønt poolområde hvor man kan sidde i timevis og bare beundre udsigten.
Huset er smukt istandsat og alle værelser er smagfuldt indrettede. Værtsparret er helt fantastiske. Søde og hjælpsomme og taler et fint engelsk.
Der er en fin morgenmadsbuffet, ikke prangende, men der er det nødvendige, så ingen problemer i det!
Alt er velholdt og holdes rent og pænt.
Der ligger ved siden af "hovedhuset" et lille anneks med et enkelt værelse. Det har egen udsigtsterrasse og ligger ualmindeligt skønt.
Vi kan på det varmeste anbefale Villa Incanto - det er et meget skønt sted som vi gerne vender tilbage til.

Læs mere
 
search map