Agriturismo i Treiso i Piemonte

Villa Garassino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Langhe, der ligger lige udenfor Alba, kan du opleve utallige små og idylliske steder, som Italien har at byde på. Det flotte hus, der blev omdannet til ferieboliger i 2018, er omgivet af smukke vinmarker, der præger store dele af Langhe.

Den lille landsby Treiso

Treiso er på ingen måde en stor by, men er kendt for sin velsmagende mad. Der er med andre ord stor sandsynlighed for en stor, kulinarisk oplevelse. I weekenderne er der også mulighed for at smage på lokale råvarer på Villa Garassinos eget spisested Bistrovino. Her kan du, som navnet givetvis afslører, smage på både gårdens egne gode vine Tenuta Carretta samt områdets mere berømte flasker. I køkkenet står chefkokken Fulvia Siccardi, der tidligere har arbejdet på flere af regionens Michelinrestauranter, inden han selv fik tildelt sin egen stjerne.

Værten Ilaria

Da der skulle uddeles gæstfrihed, var Ilaria helt sikkert en af dem, der stod forrest i køen, og det har medført, at hun har engageret sig i hotel- og rejsebranchen. Hun bor i dag med sin mand og sine to børn på dette herlige sted, og hun er fuldt ud fokuseret på at give den bedste og mest personlige service, hvilket hun lykkes rigtig godt med. Ilaria har de sidste mange år arrangeret udflugter og unikke oplevelser for folk, der har henvendt sig på Albas turistkontor. Hun står altid klar til at give gode råd og dele ud af sin meget omfattende viden, så du kan få en enestående og mindeværdig oplevelse af Langhe og Piemonte, uanset hvilken årstid du vælger at rejse.

Derfor skal du vælge Villa Garassino

... du bor tæt på spændende seværdigheder, som f.eks. den middelalderlige by Monforte d'Alba, smukke La Morra og det livlige centrum i Alba.
... du kan hygge dig på gården og slappe af ved poolen eller deltage i madlavningskurser på stedet.
... du kan deltage i vinsmagninger på Tenuta Carretta
... og selvfølgelig fordi Villa Garassino er et lille paradis i Piemonte

Dejlige værelser fyldt med charme

På Villa Garassino er der kun 5 værelser, der alle har hver sin stil og charme. De er udstyret med A/C, Wi-Fi, Satellit-TV samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Villa Garassino

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Garassino

Læs personlige anmeldelser af Villa Garassino som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Garassino. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Garassino

Læs mere
 
search map