Hotel i Torino

Majestic Starhotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Meget mere end bare en by

Alle ved, at Torino var byen, der huset de olympiske lege i vinteren 2016, men Torino er mere end bare vinterolympiader og kendes også for Fiat, chokolade, fodbold og et godt startskud til en skiferie i Alperne. Byen selv fortjener dog også mindst et par dages udforskning med sine mange piazzaer, palazzoer og andre historiske attraktioner. Piazza Castello udgør hjertet af Torino og huser prægtige paladser som Palazzo Reale, Savoy-dynastiets kongelige palads og Palazzo Madama, som før har været både slot, fængsel og senat. Piazzaen er kun et kvarters gang fra Starhotel Majestic. Rundt om Piazzaen og i resten af Torino finder du flere historiske caféer og serveringssteder - en vigtig del af livet i Torino. Generelt vil stemningen i Torino virke meget roligere end i mange andre italienske byer.

God service og faciliteter


Starhotel Majestic er et dejligt sted, især hvis du leder efter noget, der sætter komfort højt.
Restauranten Le Regine holder åben for aftensmad og serverer lækre retter fra det piemontesiske køkken. I lounge-baren får du serveret alt fra en kop kaffe om morgenen til en cocktail om aftenen. Morgenmadsbuffeten serveres på amerikansk manér med et stort udvalg af varme og kolde retter.
Hvis du ankommer i bil, tilbyder hotellet parkering i en nærliggende garage. WiFi finder du i hele hotellet, også på værelserne. Til den aktive type byder hotellet på et stort træningslokale, hvor du kan tage ned at svede.

Læs mere om Majestic Starhotel

Både traditionelle og mere moderne værelsestyper


Majestic Starhote er ikke noget lille hotel og har i alt 161 værelser og suiter. Alle værelser byder på god komfort og er rimeligt rummelige. Alle værelser er som minimum udstyret med: aircondition, satellit-tv, pudemenu, wifi, minibar, pengeskab, radio og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelser, som ligger ind mod den indre gårdhave er mere stille.

Læs om værelserne på Majestic Starhotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map