Feriebolig i Torino

Le Serre Suites & Apartments

Naboens mange drivhuse Skabskøkken
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Byen og området, som er præget af bakkelandskab og statelige bygninger, hedder Moncalieri (ca. 1½ km væk). Herfra er der også nem adgang til vinområderne Langhe og Roero, hvor blandt andet Barolo'en og Barbaresco'en stammer fra. 3 km herfra finder man en 9-hullers golfbane.

Besøg også vinområderne

Byen og området, som er præget af bakkelandskab og statelige bygninger, hedder Moncalieri (ca. 1 km væk) og har adskillige seværdigheder som Pofloden, en hyggelig bykerne og Moncalieri Slot, hvor kongefamilien Savoia tidligere havde sommerresidens og som dele af i dag kan besøges af offentligheden. Da placeringen er syd for Torino, er der herfra let adgang til vinområderne Langhe og Roero, hvor blandt andet Barolo'en og Barbaresco'en stammer fra.

Læs mere om Le Serre Suites & Apartments

Slap af ved poolen

Her på stedet er man trukket godt tilbage fra byens larm og bor i landlige omgivelser med landmænd som nabo, som dyrker grøntsager i drivhuse (deraf navnet Le Serre). Der er tale om det perfekte sted til familier, som gerne vil have både kultur og shopping i storbyen og landlig afslapning i skønne lejligheder og ved en dejlig swimmingpool (15 x 5 meter og 1,20 meter dyb) - hvorfra der er udsigt til både Moncalieri Slot og Alperne i baggrunden med Monvisos smukke profil. 3 km herfra finder man en 9-hullers golfbane.

Bo i suite, lejlighed eller villa

Her er 8 suiter og 7 lejligheder. De har undergået en gennemgribende modernisering i 2006 og er alle elegante og indrettede i varme farver med flotte trædetaljer og terracottagulve. Ekstrasenge er i sovesofa.

Suiterne er på ca. 33 m², og her har du også et tekøkken. Lejlighederne er på ca. 50 m², og en del af dem har en såkaldt hems en trappe op. Både suiterne og lejlighederne kan have en slags skillevæg, som adskiller soveafsnittet fra resten af værelset. Villaen er på ca. 220 m² og har plads til op til 6 personer. Her er der 2 soveværelser med dobbeltseng og et soveværelse med to adskilte senge, en spisestue, køkken samt 3 badeværelser. Villaen har en tilhørende have.

De er udstyret med WiFi, aircondition, tekøkken med mikroovn, kaffe-/tefaciliteter, safetyboks og TV.

Alle ugens dage (undtagen søndag) kan der bestilles morgenmad a la carte til rimelige priser. Den bestilles dagen forinden. Der er desuden vaskeri og gratis parkering på stedet. Ejeren har to søde hunde, som render omkring på stedet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Le Serre Suites & Apartments

Læs personlige anmeldelser af Le Serre Suites & Apartments som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Serre Suites & Apartments. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Le Serre Suites & Apartments

Hyggeligt

Kan varm anbefales, super hyggeligt lille sted, med fin værelser og service ikke mindst.
uden dørs aktiviteter ikke det store en fin pool med tilhørerene plads til solbadning rund om og fin gårdhave til at nyde den ny indkøbte vin fra lokal området..

Læs mere

Dejlig beliggenhed og fin service.

Stedet var helt perfekt - yderst ordentligt og hyggeligt.
Ejeren og bestyreren var rigtig flinke, og det hele levede fuldkommen op til det, der var beskrevet på jeres hjemmeside.

Læs mere

Yderst gæstfri

Ejeren var meget imødekommende og hjælpsom. Vi fik en glimrende modtagelse. Stedet ligger meget fredeligt, men i kort køreafstand fra både Torino og vinområdet omkring Alba. Der er en lille have med et hyggeligt poolområde.

Læs mere

Fin lejlighed og god beliggendhed

Fin lejlighed med en lille hyggelig have. Pænt udstyret køkken til simpel madlavning. Mangler udluftning i baderum. God placering i forhold til Torino og mulighed for at spise i nærheden.

Poolområdet er lille og kedeligt. Der mangler liggestole i forhold til antal lejligheder. Fint til at tage en dukkert men ikke til at ligge og sole en hel dag.

Morgenmad bliver serveret på en bakke som man så selv tilbereder og der er rigeligt. Husk at kl 8.00 godt kan blive til kl 9.00 ... Så hvis man skal ud af døren skal man lige gøre opmærksom på det.

Læs mere

Stor gæstfrihed

dette sted er et godt udgangspunkt hvis man ønsker at gøre ophold i Piemonte tæt på Torino. Selve lejlighederne er i top alle indrettet i italiensk stil. Gæstfriheden er uovertruffen og morgenmaden der serveres af personalet i lejlighederne er ikke mindre end fantastisk. Pool-området mangler en del for at leve op til forventningerne til en ferie. Poolområdet minder mest af alt om et privat område hvor der ikke har været råd til at gøre det indbydende.

Læs mere

Morten og familie fra København boede på Residence Le Serre i Torino fra d. 16. til d. 26. juli 2012.

Residence Le Serre er et rigtigt dejligt sted med ro og fred. Swimmingpoolen er god specielt til børn. Le Serre ligger i Moncalieri, som ikke er alt for spændende, dog skal fremhæves Gasprin isbutik i den gamle bydel hvor især jordbærisen er et must. Byen ligger i køreafstand fra flere virkelig skønne byer, hvor især Pinerolo (mindre end en times kørsel). Aflæg også Barolo og Asti et besøg.
Torino by ligger ikke langt væk - masser af gode shopping muligheder. Det ægyptiske musesum skal fremhæves (det er det største udenfor Ægypten!). Tag også ind på det nye bilmuseum.
Værten og ejeren er begge meget serviceminded, rengøringen på værelserne er rigtig god, men beliggenheden både hvad angår selve byen, men også muligheder for nogle spændende gåture var ikke optimal for os. Stedet savner også bedre muligheder for at sidde ude om aftenen for at nyde de varme aftenen.
Vil anbefale stedet til par eller familier med mindre børn pga. roen og swimmingpoolen. Vi havde vores datter på 8 år med og det var fint. Har i større børn eller er en hyggelig by vigtig er det ikke stedet.

Læs mere
 
search map