Feriebolig i Torino

Le Serre Suites & Apartments

Naboens mange drivhuse Skabskøkken
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Byen og området, som er præget af bakkelandskab og statelige bygninger, hedder Moncalieri (ca. 1½ km væk). Herfra er der også nem adgang til vinområderne Langhe og Roero, hvor blandt andet Barolo'en og Barbaresco'en stammer fra. 3 km herfra finder man en 9-hullers golfbane.

Besøg også vinområderne

Byen og området, som er præget af bakkelandskab og statelige bygninger, hedder Moncalieri (ca. 1 km væk) og har adskillige seværdigheder som Pofloden, en hyggelig bykerne og Moncalieri Slot, hvor kongefamilien Savoia tidligere havde sommerresidens og som dele af i dag kan besøges af offentligheden. Da placeringen er syd for Torino, er der herfra let adgang til vinområderne Langhe og Roero, hvor blandt andet Barolo'en og Barbaresco'en stammer fra.

Læs mere om Le Serre Suites & Apartments

Slap af ved poolen

Her på stedet er man trukket godt tilbage fra byens larm og bor i landlige omgivelser med landmænd som nabo, som dyrker grøntsager i drivhuse (deraf navnet Le Serre). Der er tale om det perfekte sted til familier, som gerne vil have både kultur og shopping i storbyen og landlig afslapning i skønne lejligheder og ved en dejlig swimmingpool (15 x 5 meter og 1,20 meter dyb) - hvorfra der er udsigt til både Moncalieri Slot og Alperne i baggrunden med Monvisos smukke profil. 3 km herfra finder man en 9-hullers golfbane.

Bo i rummelige lejligheder

Lejlighederne har undergået en gennemgribende modernisering i 2006 og er alle rummelige, elegante og indrettede i varme farver med flotte træbjælker i lofterne og terracottagulve. Her er naturligvis aircondition og man kan frit planlægge sin ferie, eftersom der ikke er krav om ophold fra lørdag til lørdag. Bestiller man lejlighederne på dagsbasis, så er morgenmaden inkluderet i prisen.

Lejligheder Piccolo på ca. 30 m² med 2/3 sovepladser:
- Der er tale om syv etværelseslejligheder, men alle med separat soveafdeling og opholdsrum adskilt med en halvmur. De er udstyret med værdiboks, telefon, lille satellit-tv med lcd-skærm, wi-fi, aircondition, dobbeltseng med rigtige dyner (som vi kender dem fra nordlige breddegader) og skabskøkken (med rigtige vinglas, køleskab, mikrobølgeovn og to gasblus). Der er mulighed for en ekstra opredning i sovesofa af god kvalitet. Lejlighederne, som alle ligger i stueplan eller på 1. sal, har alle en lille udeplads, hvor indemøblerne kan rykkes ud.

Lejligheder Grande på ca. 45 m² med 2/4 sovepladser:
- Der er tale om otte etværelseslejligheder, men alle med separat soveafdeling og opholdsrum adskilt med en halvmur. To af lejlighederne er dog toværelses og tre er med hems. De er udstyret med værdiboks, telefon, lille satellit-tv med lcd-skærm, wi-fi, aircondition, dobbeltseng med rigtige dyner (som vi kender dem fra nordlige breddegader) og skabskøkken (med rigtige vinglas, køleskab, mikrobølgeovn og to gasblus). Der er mulighed for to ekstra opredninger i sovesofa af god kvalitet. Lejlighederne, som alle ligger i stueplan eller på 1. sal, har alle en lille udeplads, hvor indemøblerne kan rykkes ud.

Alle ugens dage (undtagen søndag) kan der bestilles morgenmad a la carte til rimelige priser. Den bestilles dagen forinden. Der er desuden vaskeri og gratis parkering på stedet. Ejeren har to søde hunde, som render omkring på stedet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map