Hotel i Torino

Hotel Residence Torino Centro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Forretning eller fornøjelse?

Uanset om du skal afsted af forretningsmæssige grunde, eller bare vil på en storbyferie en forlænget weekend, er Hotel & Residence Torino et perfekt sted at slå dig ned. Hotellet er hyggeligt og behageligt, og et godt sted at koble af efter dagens travlhed og oplevelser.

Og så gør det jo heller ikke noget, at det ligger overfor togstationen Porta Susa, og at du nemt kan finde det efter at have gået i blot 10 eller 15 minutter fra Torinos centrum. Museer og teatre ligger inden for behagelig gåafstand fra hotellet.

Slap af i haven

Hotellet er ikke så stort, med kun 45 værelser, og her hersker en afslappet atmosfære. Gården og den lille have er begge hyggelige, små, udendørs områder, hvor du kan drikke din morgenkaffe i ro og mag, og læse din avis eller planlægge dagen. Morgenmaden er rigelig, og giver dig energi til at starte din dag, uanset om du skal til et forretningsmøde eller på sightseeing. Hvis du får lyst til en drink om eftermiddagen, kan du søge mod hotellets bar, hvor du også køber din morgenkaffe. Der er adgang til Wi-Fi overalt på hotellet.

Rummelige og varmt dekorerede værelser

Hotel & Residence Torino tilbyder dig dejlige, komfortable værelser, som er dekoreret i samme, varme stil, men har forskellige størrelser. De almindelige dobbeltværelser er mellem 13 og 15 kvm. Lejlighederne har meget mere plads. Alle værelser og lejligheder har følgende faciliteter: Aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, pengeboks, minibar/køleskab, badeværelse med bruser. De større værelser har et lille køkkenhjørne, og er indrettet med køkkenredskaber, tallerkener, bestik, med videre.

Læs mere om Hotel Residence Torino Centro

Værelserne på Hotel Residence Torino Centro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map