Anmeldelser af Hotel Piemontese

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Piemontese

Læs personlige anmeldelser af Hotel Piemontese som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Piemontese. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint hotel i Torino

Overordnet et helt fint hotel. Der var god plads på værelset og fint personale. Vi blev indkvarteret på et værelse der var mindre end bestilt, men dagen efter opgraderet til at større og bedre værelse.
God placering ifht. centrum - vi brugte ca. 10 min. på at gå ind til hovedstrøget så det var helt perfekt.

Torino som feriedestination

Torino er virkelig en hyggelig by! Ikke for stor og heller ikke for lille, men helt tilpas. Nærmest ingen turister mens vi var der, så det var helt perfekt.
Super god mad og lækre råvarer.

Vi skal helt klar tilbage til Torino!

Hotel Piemontese
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Piemontese
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marianne og familie fra Vemb boede på Hotel Piemontese i Torino fra d. 29. juni til d. 1. juli 2005.

Tak, vi har haft en fin tur, og var glade for opholdet i Torino. Selve hotellet var en rigtig god oplevelse med en meget hjælpsom reception,men kvarteret var ikke det mest trygge at færdes i. Vi er meget glade for at have brugt jer som formidlere, og skal vi til Italien igen, vil vi helt sikkert høre, om det er et område, hvor I har anvisninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map