Anmeldelser af Hotel Piemontese

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Piemontese

Læs personlige anmeldelser af Hotel Piemontese som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Piemontese. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne og familie fra Vemb boede på Hotel Piemontese i Torino fra d. 29. juni til d. 1. juli 2005.

Tak, vi har haft en fin tur, og var glade for opholdet i Torino. Selve hotellet var en rigtig god oplevelse med en meget hjælpsom reception,men kvarteret var ikke det mest trygge at færdes i. Vi er meget glade for at have brugt jer som formidlere, og skal vi til Italien igen, vil vi helt sikkert høre, om det er et område, hvor I har anvisninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Majestic Starhotel

Torino, Piemonte

Hotel Diplomatic

Torino, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map