Hotel i Torino

Hotel Piemontese

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Piemontese blev bygget i 1800-tallet og ligger på en rolig gade i Torinos historiske centrum kun 200 meter fra den skønne park ”Parco del Valentino”. Hotellet har den perfekte beliggenhed for såvel den, som ønsker at være turist i Torino og for den, som rejser til Torino af forretningsmæssige årsager.

Gode faciliteter for længere ophold

Hotellet råder over overvåget parkering, room-service, workout faciliteter kun 100 meter fra hotellet med svømmebassin, solarium osv. Alle hotellets værelser er lydisolerede og har aircondition, minibar, telefon, satellit tv, internet adgang samt badeværelse / toilet med hårtørrer.

Læs mere om Hotel Piemontese

Komfortable værelser med aircondition og wi-fi og mere til...

Afhængigt af værelsestypen er der mulighed for enten jacuzzi, vandmassage, sauna eller bruser. Alle værelser råder over wi-fi internetforbindelse, aircondition, minibar og sat TV samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Piemontese

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Piemontese

Læs personlige anmeldelser af Hotel Piemontese som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Piemontese. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint hotel i Torino

Overordnet et helt fint hotel. Der var god plads på værelset og fint personale. Vi blev indkvarteret på et værelse der var mindre end bestilt, men dagen efter opgraderet til at større og bedre værelse.
God placering ifht. centrum - vi brugte ca. 10 min. på at gå ind til hovedstrøget så det var helt perfekt.

Læs mere

Marianne og familie fra Vemb boede på Hotel Piemontese i Torino fra d. 29. juni til d. 1. juli 2005.

Tak, vi har haft en fin tur, og var glade for opholdet i Torino. Selve hotellet var en rigtig god oplevelse med en meget hjælpsom reception,men kvarteret var ikke det mest trygge at færdes i. Vi er meget glade for at have brugt jer som formidlere, og skal vi til Italien igen, vil vi helt sikkert høre, om det er et område, hvor I har anvisninger.

Læs mere
 
search map