Hotel i Torino

Hotel Pacific Fortino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Pacific Fortino er et moderne 4-stjernet hotel, som ligger i et dejligt beboelseskvarter og lige ud til en af byens kanaler i udkanten af Torinos historiske centrum. Du er tæt på både det Egyptiske Museum, kongeslottet Palazzo Reale og det hyggelige turistcentrum Piazza Castello. Derudover ligger hotellet tæt på terminalen, som forbinder byen med den internationale lufthavn Torino Caselle Sandro Pertini.

God service og gode faciliteter

Hotellet er populært både blandt almindelige turister, men også blandt forretningsrejsende, og har du brug for at arrangere en konference, kan det også lade sig gøre. Hotellet har reception, bar, restaurant, mødelokaler, WiFi (mod gebyr), pengeskab (mod betaling) og kommer du i bil, er der mulighed for ta parkere i en garage (mod betaling). Hotellets største plus er nok opholdsstuen og gårdhavn på ca. 800 m², som ligger på første sal. Her kan du nyde livet efter dagens oplevelser med en kølig forfriskning. Har du et tidligt morgenfly, yder hotellet også den service, at du kan få en hurtig morgenmad i baren allerede fra kl. 4 om morgenen, mens den almindelige morgenmad med american buffet begynder kl. 7. Har du lyst til at nyde din middag på hotellet, kan det også lade sig gøre, og spisetiderne er fra 19-21:30. 

Pæne og komfortable værelser

Der i alt 92 værelser i forskellige kategorier på Hotel Pacific Fortino , og alle er pænt og komfortabelt indrettet. På alle værelser er der eget badeværelse, telefon, internetadgang, minibar og en værdiboks. De er desuden alle udstyret med regulerbart klimaanlæg og interaktivt fjernsyn med et internet-tastatur samt tv-kanaler, der betales pr. dag. 

 

Læs om værelserne på Hotel Pacific Fortino

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map