Hotel i Torino

Hotel Miramonti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fine faciliteter

Hotel Miramonti har en reception, som er åben 24 timer i døgnet, og personalet er altid parate med hjælp og råd, uanset om du er her som gæst på ferie eller som forretningsrejsende. Hotellet har også en bar og en lounge, ligesom du finder en restaurant, konferencelokaler, parkering og naturligvis Wi-Fi. Hotel Miramoti ligger tæt på offentlig transport, og der er sporvogn og busstop næsten til døren og i lige linje til centrum. Der er også et indkøbscenter til de shoppelystne ganske tæt på hotellet, samt flere restauranter.

Torino tilbyder en perlerække af muligheder

Torino er et rigtig godt valg til en storbyferie i det nordlige Italien, selv om den endnu ikke er så kendt, og byen har masser af spændende attraktioner at byde på. Torino var den første hovedstad i det genforenede Italien, og var derfor hjemsted for den italienske kongefamilie, og byen har stadig et kongeslot med tilhørende have. Torino er også kendt som en af Italiens store industribyer, og bl.a. blev de første italienske økonomibiler som Fiat 500 og 600 fremstillet her. Torino er en arkitektonisk perle og har kilometervis af flotte arkader. Disse blev bygget mens Savoia-familien herskede, med det formål, at kongen skulle kunne gå tørskoet gennem byen. Torino er også hjemby for fodboldklubben Juventus og så har byen en perlerække af interessante museer, hvoraf især det Egyptiske museum er i verdensklasse.

Læs mere om Hotel Miramonti

Vinlandet mod syd og skilandet mod nord

Torino er også et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at besøge vinområderne i Piemonte. For eksempel vindistriktet Langhe i den sydlige del af regionen, hvor du blandt andet finder kendte vinmærker som Barolo og Barbaresco. Vil du være aktiv på anden vis, kan du tage op i bjergene med de skønne alpelandskaber, som ligger nord for byen. Her kan du stå på ski i vintersæsonen.

Enkle, men pæne værelser

Hotel Miramonti har i alt 115 værelser, som alle er pænt men enkelt indrettet. De bliver løbende renoveret, så nogle vil være af nyere dato end andre. Alle værelser har aircondition, TV, telefon, wi-fi, værdiboks, minibar samt bad med hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Miramonti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map