Anmeldelser af Hotel Diplomatic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Diplomatic

Læs personlige anmeldelser af Hotel Diplomatic som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Diplomatic . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lækkert hotel med en rimelig morgenmad

Fantastisk afslappende by. Få turister.en blanding af Frankrig og Italien.vi blev ikke snydt med regningen som l Milano.madpriser langt under Danmark. Superbilmusæer vi kommer igen byen kunne godt blive min by.næstegang vælgervi ferielejlighed på grund af de mangemadbutikke politikkens en weekend i torino var perfekt beskrivelserne passede

Torino som feriedestination

Hotel Diplomatic
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Diplomatic
Dobbeltværelse Comfort
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map