Hotel i Torino

Hotel Diplomatic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor midt i Torino

Hotel Diplomatic ligger tæt på Torinos historiske centrum og de fleste af byens mange seværdigheder kan nås til fods. F.eks. ligger kongeslottet ca. et kvarters gang fra hotellet, og du kan også gå til Torinos smukke pladser, fx Piazza Castello, Piazza Vittorio Veneto, Piazza San Carlo og Piazza Carlo Felice. Torino har også mange spændende museer, specielt kan vi fremhæve det Egyptiske museum (10 min. med sporvogn), der er et af de bedste i verden, og absolut et besøg værd, hvis du interesserer dig for Egyptens arkæologi.

God service både for turister og forretningsrejsende

Morgenmaden serveres som en stor og lækker morgenbuffet, og naturligvis finder du også de altid inkluderede italienske kager, for italienere spiser nu engang væsentligt anderledes end os andre om morgenen. Hvis du er på forretningsrejse, eller bare er træt efter dagens mange spændende oplevelser, har du også mulighed for at spise din middag på hotellet, som serverer retter både fra det internationale men også fra det italienske køkken. I den døgnbemandede reception kan du altid få hjælp og gode råd, og så er der naturligvis wi-fi på hele hotellet. Hotellet benyttes også ofte til konferencer og så er der mulighed for at parkere mod betaling.

Tæt på offentlig transport

Hotel Diplomatic ligger tæt på togstationen Torino Porta Susa, som er et knudepunkt for højhastighedstogene mellem Frankrig og Italien, og her er der rigtigt gode offentlige transportmuligheder. Der er også mange gode bybusser tæt på hotellet, og der er ikke langt til den nærmeste metro. Kommer du med fly til Torino, er der bus til og fra lufthavnen, ligesom der er forbindelser til Milano-Malpensa og lufthavnen i Bergamo.

Gode og komfortable værelser

På hotellet er der i alt 120 værelser i forskellige kategorier. Hotellets Economy værelser er de mest basale, men vælger du Comfort eller Juniorsuiter kan du være sikker på at standarden holder de 4-stjerner som hotellet har. Værelserne er pænt og klassisk indrettet og alle har aircondition, telefon, wi-fi, minibar, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Værelserne på Hotel Diplomatic

Dobbeltværelse Economy

Hotellets billigste værelse. Her er badeværelse med bruser og hårtørrer, to senge eller en dobbeltseng - eller en enkeltseng hvis du rejse alene. Endvidere er der Tv, minibar og gratis WiFi.

Dobbeltværelse Comfort

Hotellets mere elegante værelsestype. Her er badeværelse med bruser og hårtørrer, senge der passer til antallet af rejsende. Endvidere er der Tv, minibar og gratis WiFi., mulighed for at lave kaffe og the på værelset.

Junior Suite

Udover de faciliteter der er på et almindeligt dobbeltværelse er der i Junior suiten også jacuzzi og værelset er lidt større.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Majestic Starhotel

Torino, Piemonte

Hotel Piemontese

Torino, Piemonte

Hotel Pacific Fortino

Torino, Piemonte

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map