Hotel i Torino

Hotel Diplomatic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor midt i Torino

Hotel Diplomatic ligger tæt på Torinos historiske centrum og de fleste af byens mange seværdigheder kan nås til fods. F.eks. ligger kongeslottet ca. et kvarters gang fra hotellet, og du kan også gå til Torinos smukke pladser, fx Piazza Castello, Piazza Vittorio Veneto, Piazza San Carlo og Piazza Carlo Felice. Torino har også mange spændende museer, specielt kan vi fremhæve det Egyptiske museum (10 min. med sporvogn), der er et af de bedste i verden, og absolut et besøg værd, hvis du interesserer dig for Egyptens arkæologi.

God service både for turister og forretningsrejsende

Morgenmaden serveres som en stor og lækker morgenbuffet, og naturligvis finder du også de altid inkluderede italienske kager, for italienere spiser nu engang væsentligt anderledes end os andre om morgenen. Hvis du er på forretningsrejse, eller bare er træt efter dagens mange spændende oplevelser, har du også mulighed for at spise din middag på hotellet, som serverer retter både fra det internationale men også fra det italienske køkken. I den døgnbemandede reception kan du altid få hjælp og gode råd, og så er der naturligvis wi-fi på hele hotellet. Hotellet benyttes også ofte til konferencer og så er der mulighed for at parkere mod betaling.

Tæt på offentlig transport

Hotel Diplomatic ligger tæt på togstationen Torino Porta Susa, som er et knudepunkt for højhastighedstogene mellem Frankrig og Italien, og her er der rigtigt gode offentlige transportmuligheder. Der er også mange gode bybusser tæt på hotellet, og der er ikke langt til den nærmeste metro. Kommer du med fly til Torino, er der bus til og fra lufthavnen, ligesom der er forbindelser til Milano-Malpensa og lufthavnen i Bergamo.

Gode og komfortable værelser

På hotellet er der i alt 120 værelser i forskellige kategorier. Hotellets Economy værelser er de mest basale, men vælger du Comfort eller Juniorsuiter kan du være sikker på at standarden holder de 4-stjerner som hotellet har. Værelserne er pænt og klassisk indrettet og alle har aircondition, telefon, wi-fi, minibar, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Diplomatic

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Diplomatic

Læs personlige anmeldelser af Hotel Diplomatic som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Diplomatic . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lækkert hotel med en rimelig morgenmad

Fantastisk afslappende by. Få turister.en blanding af Frankrig og Italien.vi blev ikke snydt med regningen som l Milano.madpriser langt under Danmark. Superbilmusæer vi kommer igen byen kunne godt blive min by.næstegang vælgervi ferielejlighed på grund af de mangemadbutikke politikkens en weekend i torino var perfekt beskrivelserne passede

Læs mere
 
search map