Hotel i Torino

Best Western Hotel Genio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Best Western Hotel Genio ligger blot 200 meter fra stationen Porta Nuova, hvilket er perfekt, hvis du kommer med toget fra lufthavnen. Piazza Castello, Via Po og det historiske centrum kan nås på blot 10 minutter til fods.
Måske står Torino ikke på din top 10 liste, når det kommer til storbyferier, og byen står også i skyggen af andre interessante italienske byer som Venedig, Rom og Firenze.

FIAT og chokolade

For de der ikke kender Torino, kan vi fortælle, at det er en rigtig interessant og desværre overset by i regionen Piemonte, som ligger i den nordvestlige del af Italien. Torino har faktisk været Italiens hovedstad i en kortere periode, og sammen med Milano, betegnes byen ofte som Italiens økonomiske motor. Byen er især berømt for de olympiske vinterlege i 2006, "ligklædet" i Torino, FIAT, chokolade og andre produkter. Men byen har meget andet at tilbyde, fra de barokke caféer til arkitektur, de overdækkede shopping-arkader, museer og elegante paladser og gallerier, hvor du kan indånde lidt at byens tidligere storhed. Torino er en skøn by med brede boulevarder og den er hurtig at udforske. Det er let at komme rundt med offentlig transport, og du vil opleve en lidt mere rolig atmosfære end i de fleste andre italienske storbyer.

Læs mere om Best Western Hotel Genio

Elegant komfort på Hotel Genio

Best Western Hotel Genio ligger i en elegant bygning fra det 19. århundrede og udstråler en både klassisk men samtidig afslappet atmosfære. Hotellet tilbyder en god komfort både for fritids- og forretningsrejsende og der er bl.a. et fitnesscenter og wellness-faciliteter med en lille spa og sauna.
Morgenmadsbuffeten - hvis du har bestilt ophold med morgenmad - tilbyder et godt udvalg af både kolde og varme produkter, og i nærområdet finder du et bredt udbud af barer, trattoriaer og traditionelle restauranter.
Hvis du er på forretningsrejse er der forskellige "business" faciliteter som møde- og konferencerum. Der er gratis wi-fi på hele hotellet, og der er parkeringsmulighed mod tillæg.

Kombination af klassiske og moderne værelser

Hotellet har i alt 128 værelser, som er forholdsvis rummelige og komfortable. Standardværelserne har satellit TV, radio, telefon, minibar, aircondition, SKY TV, internet og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Superiorværelserne har også jacuzzi.

Læs om værelserne på Best Western Hotel Genio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map