Anmeldelser af Ai Savoia Bed & Breakfast

 
Ai Savoia Bed & Breakfast er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ai Savoia Bed & Breakfast er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ai Savoia Bed & Breakfast

Læs personlige anmeldelser af Ai Savoia Bed & Breakfast som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ai Savoia Bed & Breakfast. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anders fra Køge boede på Ai Savoia Bed & Breakfast i Torino fra d. 20. til d. 23. juli 2012.

AI Savoia i Torino var også en fin men lidt anderledes oplevelse. Beliggenheden for værelserne perfekt og værtinden som tog meget varmt imod os, selvom vi ankom lidt for tidligt, var en rigtig serviceminded kvinde. Hun sprang rundt og forklarede ivrigt gestikulerende med en fantastisk mimik, så vi forstod alt på italiensk. Morgenmaden her er meget italiensk og udvalget af småkager kunne måske nedtones lidt, og andet i udvalget kunne opgraderes?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne og Lars boede på Ai Savoia Bed & Breakfast i Torino fra d. 2. til d. 4. juli 2010.

Ai Savoia Bed & Bedfast var en meget sjov oplevelse. Stilmæssigt meget stor kontrast til Ca villa. Men meget flinke og hjælpsomme mennesker her også, rent og pænt over det hele , dejlig morgenmad og gode senge. Det eneste negative var at der ikke blev ro i gaden før kl 4 om morgenen natten til søndag, men det må man jo tage med, hvis man vil bo i byens centrum, lige der hvor tingene sker. Også her kunne vi sagtens finde på at bo igen og også anbefale til andre.
Mht. tips til næstkommende: begge steder er der er ikke elevator og der er trangt, hvor bagagen bæres op. Så en rygsæk er måske en ide til gæster som er lidt dårligere gående.
Italien er spændende og italienerne venlige og hjælpsomme over for turisterne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og familien fra Odnese boede på Ai Savoia Bed & Breakfast i Torino fra d. 31. juli til d. 1. august 2009.

Vi kan varmt anbefale Torino hvor vi tilbragte 1½ dag. En super by for voksne. Masser at se på, smukke bygninger, arkader, pladser. Masser af shopping muligheder og spisesteder. Vi boede på Ai Savoia. Helt klart et rigtig godt valg. Flotte værelser - lidt herskabsagtig - rene og pæne. Gode badeværelser. Centralt beliggende. De ansatte dér var meget søde og venlige og hjælpsomme. Det er en god ide at booke parkeringsplads inden afrejse gennem In-Italia.

Vi vil også gerne sige tak til Jer på In-Italia for jeres super hjemmeside og jeres hjælp og søde måde at være på ved booking af ferien. Vi vil helt klart komme tilbage til Jer til næste år.
Når vi engang har fået gennemgået alle vore billeder, for der er taget MANGE, vil vi gerne eftersende nogle billeder til Jer fra ferien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map