Hotel i Torino

Ai Savoia Bed & Breakfast

Suite Regina Madre
 
Ai Savoia Bed & Breakfast er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ai Savoia Bed & Breakfast er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den forhenværende kongefamilie Savoia havde til huse i Torino, hvorfor denne stemningsfulde Bed & Breakfast i Torinos historiske centrum har taget navn efter royaliteterne og tilmed indrettet værelserne med møbler fra 1800-tallet.

Ejeren Roberto har den mani at samle herskabelige antikviteter, og når han ikke længere har plads til de mange historiske kuriositeter, udvider han sin Bed & Breakfast med nye værelser. De 14 værelser ligger spredt i fire ejendomme inden for 100 m fra receptionen, som ligger i Via del Carmine ved Piazza Savoia. Ved siden af løber den lange gågade Via Garibaldi, som fører op til Piazza Castello med Kongeslottet.

Læs mere om Ai Savoia Bed & Breakfast

Dobbeltværelser Foresteria:
- Disse seks værelser ligger på hjørnet af Via Consolata og Via Garibaldi (Torinos lange gågade) - de ligger på 1. sal med elevator. Tre af værelserne har køkkenhjørne med to kogeplader. Værelserne har parketgulv eller klinker, tv, aircondition og privat bad med bruser eller badekar og toilet. I enkelte af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelser Regine:
- Disse fire værelser ligger i nabobygningen til receptionen ved Piazza Savoia - de ligger på 1. sal uden elevator. Værelserne har tv, aircondition og privat bad med bruser eller badekar og toilet. Disse værelser har meget smukke kassettetrælofter. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

Dobbeltværelser Re:
- Disse tre værelser ligger i samme bygning som receptionen og morgenmadssalen, således at man kan komme ned til morgenmad uden at skulle udendørs - de ligger på 1. sal uden elevator. Værelserne har tv, aircondition og privat bad med bruser eller badekar og toilet. Disse værelser har meget smukke kassettetrælofter. I et af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning.
Suite Regina Madre:
- Denne suite ligger sammen med Regine-værelserne i nabobygningen til receptionen ved Piazza Savoia - den ligger på 1. sal uden elevator. Suiten har tv, aircondition, fint lysindfald, skrivebord og privat bad med bruser eller badekar og toilet. Suiten har meget smukke kassettetrælofter. Her er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map