Feriebolig i Terruggia i Piemonte

Ariotto Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En af fordelene ved Ariotto Village er komforten, hvor du har både bar, restaurant og pool på stedet. Omgivelserne er også afgørende, og du kommer hurtigt til byens lille centrum til fods.

Du bor i et smukt område

Piemonte er kendt for sin skønhed, og selv her, er landskabet som omgiver dig smukt og indbydende med grønne marker og bakker. Fra dit bosted har du gode muligheder for at besøge nogle af regionens mest seværdige steder og byer på dagsture.

Vel hjemme igen, kan du slå dig ned ved poolen og slappe af i en af solstolene. Her kan du slappe af fra kl. 8 om morgenen til kl. 20 om aftenen, hvis du har lyst.

Læs mere om Ariotto Village

Lokale retter og traditionelt køkken

Ariotto Village, som er fordelt i forskellige bygninger, kan som nævnt tilbyde indkvartering både i hotelværelser og i lejligheder med køkken, noget som specielt familier sætter pris på.

Skulle det ske, at du ikke har lyst til at lave mad, selv om du bor i lejlighed, kan du benytte hotellets restaurant "della Villa". Her serveres der typiske lokale retter (monferrina), hvor det er sæsonens udbud der bestemmer menuen. Til maden kan du så vælge mellem gode vine fra Piemonte.

I højsæsonen kan du også spise frokost "hjemme", og det foregår på Garden Restaurant. Har du kun brug for noget at drikke, har baren åbent fra kl. 8-24. Vi anbefaler at du bestiller plads i restauranten inden kl. 18.

Der er et par restauranter i byen, hvis du har brug for lidt forandring, og det bedste af det hele er, at du kan lade bilen stå, da de ligger i gåafstand fra stedet.

Bo som det passer dig

Du kan som nævnt vælge mellem hotelværelser og lejlighed, hvor du har eget køkken. Værelserne har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar og badeværese med hårtørrer. Lejlighederne har aircondition, satellit TV, værdiboks, et lille køleskab og en lille ovn samt badeværelse med hårtørrer. Der er internet i lejligheden, men du skal selv medbringe kabel.

Læs om lejlighederne på Ariotto Village

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Ariotto Village

Læs personlige anmeldelser af Ariotto Village som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ariotto Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Ariotto Village

Bedømmelse af Ariotto Village

Roligt, behageligt og god service.

Læs mere

Bedømmelse af Ariotto Village

Læs mere
 
search map