Stresa, Piemonte Parco della Villa Pallavicino

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mere end 40 dyrearter

Efter få minutters gang gennem parken kommer man til ”La Lombardina”, der er et stort område hvor dyr som lamaer, dådyr, strudsearter etc. lever på et åbent område. Dette område er elsket af børn, da de her kan være i tæt kontakt med dyrene. I hele parken er der mere end 400 dyr fordelt på mere end 40 forskellige dyrearter, som zebraer, kænguruer, ulve, papegøjer og mange flere. En af de største attraktioner i dyreparken er det store bassin med naturlige vandkilder, hvor bæverne slår deres folder.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Bar og legeplads

Når sulten melder sig kan man besøge parkens bar ”Bar-Chalet”, hvor man kan købe drikkevarer og sandwich. Her er også en souvenir butik og ikke mindst en fin legeplads til stor glæde for de mindste. Der er flere muligheder for at komme til parken som eksempelvis det lille elektriske tog, der kører fra Stresa centrum til parken fra marts til september. Man kan også vælge at sejle dertil.

 
search map