Anmeldelser af Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage

Læs personlige anmeldelser af Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skøn ferie

vil meget gerne anbefale denne rundrejse:-) Vi nød de forskellige egne og ophold.
Vi boede på La Corte, og nød at komme lidt på landet. Rigtig søde og dejligt personale, men der kunne måske godt lige være lidt mere fokus på oprydning og rengøring udenfor. Vi ankom en mandag, hvor alt i området stort set er lukket. Kunne være meget rart, at man havde vidst det inden vi ankom at deres restaurant også var lukket - En go ide at de holdt åben en mandag, når nu stort set alt andet var lukket.....Vi nød de 2 vinsmagninger i området - virkelig engageret folk, som dog ingen engelsk kunne....Det var på italiensk især det ene sted. Heldigvis har vi "lidt forstand" på vin og var ikke den første smagning, vi har været til...Men kunne være go info måske lige at videregive. Men det var stadigvæk en fin oplevelse, netop fordi de var så søde og engageret....:-)
men alt i alt havde vi en skøn ferie!

Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map