Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

"Kunsten leger med naturen" er den franske rejsende Jacques Cambry's beskrivelse af skønheden på Borromeo-øerne, og ordene blev udtalt så tidligt som i 1788. Disse velvalgte ord kommer ikke blot til at følge dig gennem Le Langhe, hvor vinstokkene præger det kuperede terræn, men helt ned til den liguriske riviera og Cinque Terre, hvor naturens forskellige elementer lever i perfekt harmoni med hinanden. Guddommelig smuk natur, klipper, vinstokke og duftende citrusplanter er bare noget af alt det, du kommer til at opleve på netop denne rejse. Kan du ønske dig mere? Ja det skulle måske lige være veltillavet mad, gode vine og en tur med båd og tog. Nyd det! Hoteller på rejsen Dagsprogram Galleri Priser og afrejseinformation

Vidunderlige steder, både for øjet og sjælen

Vi overdriver ikke, når vi siger, at både dine øjne og din sjæl kommer på "overarbejde" på denne rundrejse. Du kommer nemlig til at besøge mange spændende steder og du får mange forskellige oplevelser. Hvad siger du til en ferie, hvor du kan beundre de smukke bjergtoppe spejle sig i det glitrende vand, de grønne bløde bakker fyldt med vinranker og hasselnøddetræer og de dramatiske klipper, hvor små pittoreske kystbyer nærmest er limet fast til klippevæggen? Oven i alt dette kommer så vinsmagninger, gode middage og en tur på havet. Velkommen til en herlig rundrejse på 8 dage gennem tre af Italiens smukkeste områder.

Kort dagsprogram

Dag 1 - du begynder i nord Dag 2 - lad dig forføre af den smukke natur Dag 3 - nu går turen mod nye spændende oplevelser Dag 4 - opdag middelalderens byer og nyd en vinsmagning Dag 5 - mød "berømtheder" som Barbaresco, Barbera, Barolo og Nebbiolo Dag 6 - Liguriens riviera venter på dig Dag 7 - sidste dag byder på spektakulære udsigter Dag 8 - det er blevet tid til at sige - fortsat god rejse

Du bor i komfortable værelser

Værelserne på Hotel Simplon Dobbeltværelser med dobbeltseng eller enkeltsenge, badeværelse med bruser eller badekar. Faciliteter som aircondition, TV, telefon, Wi-Fi, værdiboks og minibar . Værelserne på Albergo Cà Vittoria Dobbeltværelser med dobbeltseng eller enkeltsenge, badeværelse med bruser eller badekar. Faciliteter som aircondition, Sat-TV, værdiboks, minibar og hårtørrer. Værelserne på Hotel Villa Balbi Dobbeltværelser med dobbeltseng eller enkeltsenge, badeværelse med bruser eller badekar. Faciliteter som aircondition, LCD-TV, Wi-Fi, værdiboks og minibar.

Dagsprogram

Dag 1 - du begynder i nord

Du er ankommet til en af Italiens mest elskede søer, Lago Maggiore, og til byen Baveno, hvor du checker ind på Hotel Simplon, som ligger ca 300 m fra søen. Ankommer du i god tid, kan du enten tage dig en svømmetur i poolen eller blot tage en afslappende spadseretur langs vandet før eller efter maden.

Dag 2 - lad dig forføre af den smukke natur

Efter morgenmaden er det blevet tid til at lære Lago Maggiore og de vidunderlige omgivelser at kende. Mange anser netop denne sø for at være den mest iøjnefaldende af Italiens tre store "alpesøer". Og til trods for, at vi befinder os så langt mod nord, er klimaet mildt på alle årstider, og bidrager til den typiske middelhavsvegetation med sine eksotiske indslag. Det vil du hurtigt opdage, for du kan ikke komme uden om de smukke farverige blomster, som smykker de mange velanlagte haver. De er virkelig en fryd for øjet! Fra Stresa tager du båden ud til Borromeo-øerne (Isola Madre og Isola Bella), hvor du kan beundre de smukke bygninger, som indeholder både uvurderlige skatte men også er omgivet af fantastiske haver, som er klassiske eksempler på de typiske italienske haver, som var højeste mode for mange år siden. Efter besøget anbefaler vi, at du tager en tur langs med søen i retning mod Pallanza og Intra, hvor du ved Punta della Castagnola kan beundre Villa Taranto med sin pragtfulde og parklignende have på næsten 20 ha, hvor der er vandfald, små stier, fontæner og panoramaterrasser. 

Dag 3 - nu går turen mod nye spændende oplevelser

Dagen begynder med morgenmad, og så er det blevet tid til at pakke dine ting og køre mod syd. Nu skal du nemlig se og opleve det Piemonte, som har så meget at byde på. På vejen til Asti (resp. Acqui Terme) synes vi at du skal besøge både Arona og Vercelli, Europas hovedstad, når det gælder risdyrkning. Vel fremme i Tigliole d'Asti checker du ind på Albergo Cà Vittoria der har en udendørs pool,og restaurant. Vel ankommet har du tid på egen hånd.

Dag 4 - opdag middelalderens byer og nyd en vinsmagning

Når du har spist din morgenmad i fred og ro, er det blevet tid til nye eventyr, og du har en hel dag til at udforske de spændende omgivelser. Du kan besøge byen Asti, som har et gammelt middelaldercentrum med de karakteristiske tårne i både rødt og gult. Byen og området rundt om er kendt for sin vinproduktion, men inden du begiver dig videre anbefaler vi, at du besøger kirkerne Collegiata di San Secondo og al Battistero di San Pietro samt Palazzo Alfieri. Når du har fået nok af bylivet, og måske har nydt en god frokost på et af de hyggelige trattoriaer, er det blevet tid til at opleve landsbyerne. Her venter de charmerende byer som Isola d’Asti, Nizza Monferrato, Canelli, Castiglione Tinella, Castagnole Lanze og Castiglione D’Asti på dig. På en vinkantine skal du prøvesmage de lokale vine.

Dag 5 - mød "berømtheder" som Barbaresco, Barbera, Barolo og Nebbiolo

I dag er der mange kendte navne som dukker op, og det er jo slet ikke så mærkeligt, for du befinder dig i vin-Mekkaet Piemonte og Lange-området. Ruten du kører går via Asti, Alba, Grinzane Cavour og Serralunga. Videre til Alba, Pedegara, Serravalle, Langhe og Bossolasco for at fortsætte gennem Dogliani, Montforte d'Alba, Barolo, La Mora og tilbage til Asti. Nu tænker du sikkert, at det bliver en udfordring med alle disse navne, men det hele falder på plads, når du er der. Hvilke af disse steder og byer du vælger at give mest opmærksomhed, bestemmer du selv, men selve ruten er rigtig fin, og du bliver helt sikkert forført af det charmerende landskab. 

Dag 6 - Liguriens riviera venter på dig

I dag er det blevet tid til at forlade Piemontes bakker, og du kører ca. 120 km mod Ligurien, havet og kysten ved Sestri Levante. Men inden du checker ind på dit nye hotel (det bliver lidt senere på aftenen), skal du lave et stop, som du absolut ikke må gå glip af. Du skal nemlig stoppe ved Golfo dei Tigullio og besøge kystbyen Santa Margherita Ligure, og tage båden til den pittoreske "fiskerlandsby" Portofino. Den maleriske lille kystby ligger smukt ud til havet, og byder på farverige huse og panoramaudsigter fra kirken Chiesa San Giorgio. Derudover er det en af de mest eksklusive feriebyer i hele Italien. Vel fremme i Sestri Levante, hvor du bor på Grand Hotel Villa Balbi, kan du gå en skøn tur langs strandpromenaden efter din middag, og nyde den typiske livsstil, som præger en af Liguriens mest populære badebyer.

Dag 7 - sidste dag byder på spektakulære udsigter

I dag er det bedst, at du tager afsted lige efter morgenmaden, for det bliver en begivenhedsrig dag med mange indtryk. Kl. 10:00 kører toget fra La Spezia til Riomaggiore, en togrejse som blot tager 8 minutter. I Riomaggiore går du op til Via dell'Amore (kærlighedsstien) som forbinder Riomaggiore og Manarola. Det er en tur på ca. 30 minutter, og du kan nyde de fantastiske udsigter over havet og kysten. I Manarola tager du toget til Vernazza, som også er en af Cinque Terres fem byer, og som anses for at være den mest scenografiske og karakteristiske. Når du er blevet mæt af den autentiske atmosfære, kan du tage toget til Monterosso, hvor du kan kigge på klostret Conento dei frati Cappuccini og Oratorio dei Neri. Inden du tager tilbage til hotellet, må du ikke gå glip af af Cinque Terres gode hvidvine. Derfor skal du besøge en lokal vinkantine, hvor du får en prøvesmagning. Hvis vejret og havet tillader det, kan du vælge at tage båden tilbage til La Spezia i stedet for toget. Det er en helt speciel oplevelse at se byerne fra en anden vinkel, og det er måske først her, du får det store overblik over Cinque Terre. Sidst men ikke mindst, får du et automatisk stop i den lille charmerende kystby Portovenere, hvor du kan besøge borgen eller slå dig ned på torvet med en god italiensk is eller noget godt at drikke.

Dag 8 - det er blevet tid til at sige - fortsat god rejse

Nu skal du til at beslutte, hvad du efterfølgende skal opleve på din ferie i Italien, hvis ikke du allerede har bestemt det hjemmefra. Enten kan du plukke nogen godbidder ud fra de oplevelser du allerede har haft, og som du gerne vil bruge mere tid på, og så giver det måske mening, at blive et par ekstra dage i Piemonte på vejen hjem, om ikke andet for at fylde bilen med god vin og ost. Eller du kan køre mod øst til de lange sandstrande ved Adriaterhavet. Gardasøen vil også være et naturligt stop for de fleste, og her kan du beundre de små charmerende byer og de skønne omgivelser. Vi ønsker rigtig god tur.

Priser og afrejseinformation

Du søger på et 7 nætters ophold med ankomst mandag, onsdag eller lørdag, under forudsætning af, at der er plads. Hvad totalprisen inkluderer kan du se nedenfor. Prisen inkluderer: - To nætter på Hotel Simplon inkl. morgenmad - Tre nætter på Albergo Cà Vittoria inkl. morgenmad - To nætter på Hotel Villa Balbi i Sestri Levante, inkl. morgenmad - En vinsmagning i Piemonte - En vinsmagning i Cinque Terre - Togbillet til Cinque Terre og adgang til naturreservatet - Informationsmateriale og vouchers venter på dig på det første hotel Prisen inkluderer ikke: - Transport til og fra Italien og til hotellet - Transport mellem hotellerne og rundt i området (egen bil eller lejebil) - Øvrige måltider og drikkevarer - Lokale skatter - Andet som ikke er nævnt under inkluderet Vælger du at tage båd tilbage fra Monterosso til La Spezia i stedet for at køre med tog, tilkøbes billetten på stedet. OBS! De inkluderede vinsmagningerne kan evt. flyttes til andre dage pga. ændrede åbningstider.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage

Læs personlige anmeldelser af Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Lago Maggiore-Le Langhe-Cinque Terre - rundrejse 8 dage. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skøn ferie

vil meget gerne anbefale denne rundrejse:-) Vi nød de forskellige egne og ophold.
Vi boede på La Corte, og nød at komme lidt på landet. Rigtig søde og dejligt personale, men der kunne måske godt lige være lidt mere fokus på oprydning og rengøring udenfor. Vi ankom en mandag, hvor alt i området stort set er lukket. Kunne være meget rart, at man havde vidst det inden vi ankom at deres restaurant også var lukket - En go ide at de holdt åben en mandag, når nu stort set alt andet var lukket.....Vi nød de 2 vinsmagninger i området - virkelig engageret folk, som dog ingen engelsk kunne....Det var på italiensk især det ene sted. Heldigvis har vi "lidt forstand" på vin og var ikke den første smagning, vi har været til...Men kunne være go info måske lige at videregive. Men det var stadigvæk en fin oplevelse, netop fordi de var så søde og engageret....:-)
men alt i alt havde vi en skøn ferie!

Læs mere
 
search map