Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel Royal

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet som oprindeligt var en privat villa fra år 1920, ligger nord for byen, og det tager ikke mere end 5 minutter at komme med bil til Stresa's hyggelige historiske centrum. Nedenfor hotellet har du søen, og herfra kan du tage på udflugt med båd samt tage svævebanen til Mottarone. Det er også herfra du kan følge strandpromenaden, som fører til centrum.

Du kan gå til centrum

Hvis du har lyst til at lade bilen stå, kan du gå til Stresa's centrum, som ligger ca. 1,4 km fra hotellet ad strandpromenaden langs vandet. Og tager du turen stille og roligt, kan du nyde den dejlige uesigt og slå dig ned på en af de barer, som ligger langs vandet. I Stresa er der et hyggeligt lille centrum, og her er der et godt udvalg af restauranter, barer, madbutikker, bank og en del småbutikker.

Læs mere om Hotel Royal

En dag ved poolkanten

Selv om der er et hav af spændende ting at se og opleve rundt om søen, så kan det også være dejligt med en rigtig afslapningsdag. Enten kan du gå nogle skønne ture i området, eller du kan slå dig ned i haven med en kølig drink og en god bog. Du kan også benytte hotellets pool med hydromassage, og der er naturligvis også solsenge.

Det er datteren som driver hotellet

Hotellet var som tidligere nævnt oprindeligt en privat villa, og det var allerede i år 1958, at familien Rosa kom ind i billedet. Maleren Vittorio Rosa tog sig af projektet sammen med sinkone fru Liana, og i dag er det datteren Michela som sørger for, at du har det godt på din ferie.

Hotellets indretning er i "gammeldags"stil med ægte tæpper, lysekroner, stilmøbler og familiens malerier pryder væggene. Foruden baren og terrassen hvorfra du kan nyde udsigten, er der også et fælles læserum, musikrum, elevator og internetpoint. Restauranten vender mod haven, og i sommerhalvåret og når vejret tillader det, serveres maden på terrassen.

Komfortable værelser med balkon eller terrasse

Der er i alt 70 værelser på Hotel Royal. De har aircondition, wi-fi, satellit Tv, telefon, værdiboks, badeværelse med bruser eller badekar samt balkon eller terrasse. I superior-værelserne er der også minibar, mens den er på forespørgsel i standard-værelserne.

Læs om værelserne på Hotel Royal

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map