Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel Regina Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Leder du efter atmosfære, elegance og charme, så finder du det hele samlet på det stilfulde Hotel Regina Palace. Med andre ord, dette er ikke et hotel for dig som foretrækker at bo ultra moderne, for her taler vi om pompøse sale, tunge krystallysekroner og dekorerede vægge og lofter. Ja selv servicen udøves efter mottoet "old school".

Du kan hurtigt gå til centrum


Hotellet ligger på Stresas dejlige søpromenade, 100 meter fra søen og lige over for Borromeo-øerne. Da der kun er ca. 200 meter til Stresa centrum, har du alt hvad du behøver i kort afstand. I Stresa er der butikker af forskellig slags, bar'er og restauranter. Regina Palace ligger i en fantastisk park, og kan kategoriseres som et førsteklasses hotel.
Hotellet er fra begyndelsen af 1900-tallet, og hele hotellet - fra gangene til suiterne - er endnu smukt indrettet i datidens "Belle Epoque"-stil.

Flot klassisk hotel med moderne faciliteter

Selv om stilen er klassisk, så tilbyder hotellet moderne komfort. Der er to restauranter, morgenmadssal, konferencerum og bar'er, hvoraf Bar 1900 har levende musik 6 gange om ugen. I parken er der en skøn solterrasse med opvarmet pool, hvor der også er en lille del til familiens mindst, som de kan plaske rundt i. Når du har lyst til en forfriskning, behøver du ikke gå så langt, for der er en snackbar ved poolen. I haven er der også mulighed for at spille tennis og fodbold, hvis du har lyst til lidt motion. I sommerhalvåret og når vejret tillader det, kan du også nyde dine måltider udendørs.

Som gæst har du også adgang til et fitness-center, sauna, tyrkisk bad og en opvarmet indendørspool. Hvis du ankommer i bil, kan det være godt at vide, at der hører parkeringsplads og garage til hotellet, og det koster ikke ekstra. Ikke langt fra hotellet er der en busholdeplads, hvis du har lyst til at lade bilen stå.

Læs mere om Hotel Regina Palace

Velindrettede værelser

Hotellet har i alt 224 værelser, som ligger på forskellige plan. De er på ca. 24 m² og alle har wi-fi, satellit TV, aircondition, værdiboks, minibar, telefon og badeværelse med bruser eller jacuzzi-badekar (bruser i badekarret) og hårtørrer. Du kan vælge mellem udsigt over haven eller søen, samt med eller uden balkon.

Læs om værelserne på Hotel Regina Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Regina Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Regina Palace som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Regina Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Regina Palace

Læs mere
 
search map