Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel Milan Speranza au Lac

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du har en god beliggenhed

Dette hotel passer godt til dig, som ønsker at bo centralt samtidig med at du kan lade bilen stå, når du vil besøge byens forskellige restauranter. Selv om Stresa ikke er nogen storby, finder du det meste af det du behøver. Hyggelige torvepladser med udendørsservering og smalle gader med små butikker er noget det du kan se frem til, og der er også banker, posthus, barer og madbutikker i byen.

Der er pool hos naboen

Det historiske hotel som blev bygget i 1890, har ikke privat pool, men som gæst er du velkommen til at benytte poolen på det nærliggende hotel Regina Palace, som ligger ca. 150 meter væk. Alternativt kan du taget en tur "på stranden", - og der er kun 50 meter til et dyp i søen.

Læs mere om Hotel Milan Speranza au Lac

Da hotellet ligger ud mod kystvejen, har du ikke blot søen tæt på men også havnen, hvorfra du kan tage på bådtur på søen. Byens hyggelige centrum ligger bag dig, hvilket betyder, at du både let og hurtigt kan komme rundt.

Gode traditionelle retter

Hotellets restaurant og egentlige hjerte hedder Milan Au Lac. Her holder man godt fast i traditionerne, og det gælder både service samt det der serveres på tallerkenerne. Restauranten er åben alle aftener i løbet af ugen, også fra gæster udefra, så det er en god idé at bestille bord, hvis du har lyst til at "blive hjemme" en aften. Der bliver også taget hånd om, at du får den rette vin til maden, og hotellet har en vinkælder med et godt udvalg.

De aftener hvor du har lyst til at spise ude, er der et godt udvalg af restauranter i byen. Den nærmeste restaurant ligger ikke mere end 20 meter fra hotellet.

Du bor i komfortable værelser

Hotellet består af to bygninger, og der er i alt 164 værelser. Du kan vælge et værelse med eller uden søudsigt. Værelser med to separate senge forekommer. Alle værelser har faciliteter som satellit TV, wi-fi, aircondition, værdiboks og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Obs Parkering findes lige ved hotellet mod tillæg, eller på hotel Regina Palace (ca. 150 meter væk) uden tillæg.

Læs om værelserne på Hotel Milan Speranza au Lac

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map