Anmeldelser af Hotel Lido La Perla Nera

 
Hotel Lido La Perla Nera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Lido La Perla Nera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stresa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Lido La Perla Nera

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lido La Perla Nera som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lido La Perla Nera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Sommeren 2018

Fint lille hotel. Morgenmaden var lidt kedelig. Vi savnede forandring fra dag til dag, men det var det samme de serverede alle dagene. Brødet var tørt og pålæg og ost var tyndt og kedeligt.
Vi spiste ikke aftensmad på hotellet, men fandt en restaurent i bymidten, hvor vi kunne købe en fin middag til rimelig pris.

Maggioresøen som feriedestination

Vi savnede en turbåd på søen, som sejlede hele søen rundt med turister. Vi har tidligere været på en dagstur ved Gardasøen med båd fra Limone og helt ned til Sirmione og tilbage igen.

Hotel Lido La Perla Nera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Lido La Perla Nera
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map