Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel Lido La Perla Nera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lido La Perla Nera er hyggeligt familieejet tre-stjernet hotel, som ligger fint ved Maggioresøen og med gåafstand til Stresas stemningsfulde centrum med restauranter og butikker.

Du har et godt udgangspunkt

Her bor du som sagt med et godt udgangspunkt for udflugter rundt om Maggioresøen, til Milano og ikke mindst Schweiz. Er du desuden interesseret i vandring og cykling, så er du kommet til det helt rigtige sted. I området kan du også spille golf, ride og meget andet.

Læs mere om Hotel Lido La Perla Nera

Hotellet har egen restaurant og pool


Der findes et større udvalg af gode restauranter rundt om søen, men hvis du en dag føler for "at blive hjemme" kan det være godt at vide, at hotellet har egen restaurant, som serverer dels typiske retter fra søen og dels traditionelle retter fra regionen. Her findes også en bar/lounge, hvor du kan nyde din drink før eller efter maden.

Hotellet har ikke sin egen udendørs pool, men tilbyder en opvarmet indendørs pool med jacuzzi samt en have med bord og stole, hvor du kan slikke sol.

Du har stadig mulighed for udendørs pool


På det nærtliggende hotel Astoria (800 m) kan du som gæst gratis benytte hotellets faciliteter. Her er en udendørs pool, fitnesscenter, et mini-SPA med jacuzzi og tyrkisk bad. Her findes også en legeplads for de mindre og et soldæk med panorama udsigt. Du har på den her måde mange flere muligheder på hånden.

Du har egen balkon


Der findes i alt 36 værelser på hotellet, som alle har balkon (værelserne i stueetagen har terrasselignende udeområde) og udsigt over haven. Værelserne er alle forskellige, men de er fine til trods for deres noget mere enkle indretning. De er alle udstyrede med aircondition, Sat-TV, internetopkobling, minibar samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. En del værelser har tæppebelagte gulve.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Flora

Stresa, Piemonte

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Hotel Astoria

Stresa, Piemonte

Anbefalinger til dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map