Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel Lido La Perla Nera

 
Hotel Lido La Perla Nera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Lido La Perla Nera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stresa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Lido La Perla Nera er hyggeligt familieejet tre-stjernet hotel, som ligger fint ved Maggioresøen og med gåafstand til Stresas stemningsfulde centrum med restauranter og butikker.

Du har et godt udgangspunkt

Her bor du som sagt med et godt udgangspunkt for udflugter rundt om Maggioresøen, til Milano og ikke mindst Schweiz. Er du desuden interesseret i vandring og cykling, så er du kommet til det helt rigtige sted. I området kan du også spille golf, ride og meget andet.

Læs mere om Hotel Lido La Perla Nera

Hotellet har egen restaurant og pool


Der findes et større udvalg af gode restauranter rundt om søen, men hvis du en dag føler for "at blive hjemme" kan det være godt at vide, at hotellet har egen restaurant, som serverer dels typiske retter fra søen og dels traditionelle retter fra regionen. Her findes også en bar/lounge, hvor du kan nyde din drink før eller efter maden.

Hotellet har ikke sin egen udendørs pool, men tilbyder en opvarmet indendørs pool med jacuzzi samt en have med bord og stole, hvor du kan slikke sol.

Du har stadig mulighed for udendørs pool


På det nærtliggende hotel Astoria (800 m) kan du som gæst gratis benytte hotellets faciliteter. Her er en udendørs pool, fitnesscenter, et mini-SPA med jacuzzi og tyrkisk bad. Her findes også en legeplads for de mindre og et soldæk med panorama udsigt. Du har på den her måde mange flere muligheder på hånden.

Du har egen balkon


Der findes i alt 36 værelser på hotellet, som alle har balkon (værelserne i stueetagen har terrasselignende udeområde) og udsigt over haven. Værelserne er alle forskellige, men de er fine til trods for deres noget mere enkle indretning. De er alle udstyrede med aircondition, Sat-TV, internetopkobling, minibar samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. En del værelser har tæppebelagte gulve.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Lido La Perla Nera

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lido La Perla Nera som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lido La Perla Nera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Sommeren 2018

Fint lille hotel. Morgenmaden var lidt kedelig. Vi savnede forandring fra dag til dag, men det var det samme de serverede alle dagene. Brødet var tørt og pålæg og ost var tyndt og kedeligt.
Vi spiste ikke aftensmad på hotellet, men fandt en restaurent i bymidten, hvor vi kunne købe en fin middag til rimelig pris.

Læs mere
 
search map