Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel La Palma

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det elegante og indbydende Hotel La Palma ligger med en fantastisk beliggenhed lige ved siden af Maggiore-søen. Sammen med et væld af andre luksuriøse og historiske luksushoteller i Corso Umberto er den moderne Hotel La Palma rettet mod dig, der ved hvad du vil have. Placeringen til søen og strandpromenaden er helt perfekt, da du kommer ind i Stresas centrum, hvor det kun er ca. 200 meter. Hvis du ankommer med offentlig transport er det ca. 500 meter til togstationen.

Privat strand med pool

I sommeren 2018 åbnede den helt nye pool, som ligger helt nede ved havet, lige nede for hotellet. Her finder du komfortable lounge møbler, som du kan smide dig i, og solbade hele dagen. Hvis du har brug for et helt friskt dyp, kan du gå ned af en af de nyopførte badebroer, og tage et hop i søen. Sørg også for, at ligge dig ved den anden pool, som er mindst lige så dejlig, og måske også er til at fortrække for dig, som ønsker at kunne få forfriskninger, og som kan nydes i skyggen på hotellets terrasse. De mindste gæster er også velkommen ved begge pools.

Tagterrasse med skybar

Du kan også vælge den mere stille pool, som er placeret på toppen af hotellet. Her er der en rolig atmosfære, som er lidt mere spa agtig. På terrassen finder du også hotellets skybar, hvor du kan bestille en forfriskning og derefter sætte dig i hotellets loungemøbler, som også er at finde på tagterrassen. Så er det bare at nyde udsigten og slappe af med en drink i hånden. Tag en drink inden aftensmaden, eller nyd en drink til det altid smukke syn af solnedgangen. 

Spis i restauranten

Restauranten på hotellet er af høj klasse og du behøver derfor slet ikke at forlade hotellet for at få noget lækkert i maven og en kullinarisk oplevelse med som minde. Køkkenchefen Enrico Varalli forbereder, sammen med hans kreatiive personale, nogle traditionelle og lokale retter fra Piemonte. I morgenmadsrestauranten starter du dagen med en stor morgenbuffet, som indeholder et væld af italienske lækkerier og en god kop kaffe.

Gør brug af faciliteterne

Blandt de andre faciliteter er det også værd at nævne, at der på Hotel La Palma er gratis parkering (garage), vaskeri, panorama spa (inkluderer sauna og afslapningsområde) og et veludstyret motionsrum. I den historiske del af hotellet er der også møde- og konferencefaciliteter. Perfekt til dem, som vil kombinere arbejde med afslapning.

Moderne og velindrettede værlser 

Hotellets 120 værelser er spredt over hotellets 6 etager. Værelserne er tilgængelige i forskellige kategorier lige fra Classic og Superior til Deluxe og Junior Suite. Fælles for alle værelserne er, at de er moderne indrettet og udstyret med A/C, Wi-Fi, Sat-Tv med pay-per-view service, safetybox, balkon eller terrasse og badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer. 

Læs om værelserne på Hotel La Palma

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map