Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel Flora

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Flora ligger 200 meter fra Maggioresøen, 800 meter fra Stresas centrum og ca. 1,5 km fra den lille havn. Med andre ord, kan du nemt komme rundt. Der er kun få skridt til bådene der sejler til Borromeo-øerne, og der er heller ikke langt til svævebanen op til Mottarone-bjerget.

Pool for alle og leg for børnene

På hotellet er der have og et poolområde, hvor der er liggestole og parasoller, som er til fri afbenyttelse. Her kan du slappe af på de dage hvor du gerne bare vil være "hjemme". Hotellet har også en 24-timers reception, en TV-stue, en spisestue, en restaurant og en bar hvor der er mulighed for at sidde ude på terrassen.

Når du har brug for at bevæge dig lidt kan du tage på en udflugt rundt om søen, vandre, cykle, spille golf, spille tennis og/eller sejle. Spørg i receptionen så kan de hjælpe dig med at planlægge, lige det du har lyst til.

Læs mere om Hotel Flora

Komfortable værelser

De 32 værelser er alle udstyret med eget bad, hårtørrer, telefon, minibar, satellit-tv, Wi-Fi, safetybox, aircondtion og varme. undtagelse af enkeltværelserne Visse værelser ligger ud imod vejen, hvorfor der kan forekomme trafikstøj. Mange af værelserne har sø-udsigt, som kan garanteres mod et tillæg, der betales direkte på stedet, "så længe lager haves". De værelser, som kaldes "Lake Side" har ingen specifik udsigt, derfor kan disse værelsers udsigt variere.
Bemærk, at nogle værelser kan have adskilte senge.

Læs om værelserne på Hotel Flora

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map