Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel Flora

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Flora ligger 200 meter fra Maggioresøen, 800 meter fra Stresas centrum og ca. 1,5 km fra den lille havn. Med andre ord, kan du nemt komme rundt. Der er kun få skridt til bådene der sejler til Borromeo-øerne, og der er heller ikke langt til svævebanen op til Mottarone-bjerget.

Pool for alle og leg for børnene

På hotellet er der have og et poolområde, hvor der er liggestole og parasoller, som er til fri afbenyttelse. Her kan du slappe af på de dage hvor du gerne bare vil være "hjemme". Hotellet har også en 24-timers reception, en TV-stue, en spisestue, en restaurant og en bar hvor der er mulighed for at sidde ude på terrassen.

Når du har brug for at bevæge dig lidt kan du tage på en udflugt rundt om søen, vandre, cykle, spille golf, spille tennis og/eller sejle. Spørg i receptionen så kan de hjælpe dig med at planlægge, lige det du har lyst til.

Læs mere om Hotel Flora

Komfortable værelser

De 32 værelser er alle udstyret med eget bad, hårtørrer, telefon, minibar, satellit-tv, Wi-Fi, safetybox, aircondtion og varme. undtagelse af enkeltværelserne Visse værelser ligger ud imod vejen, hvorfor der kan forekomme trafikstøj. Mange af værelserne har sø-udsigt, som kan garanteres mod et tillæg, der betales direkte på stedet, "så længe lager haves". De værelser, som kaldes "Lake Side" har ingen specifik udsigt, derfor kan disse værelsers udsigt variere.
Bemærk, at nogle værelser kan have adskilte senge.

Læs om værelserne på Hotel Flora

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Flora

Læs personlige anmeldelser af Hotel Flora som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Flora. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Flora

Godt hotel i Stresa

Hyggeligt og godt "familieejet" hotel. Værelse af god standard.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Flora

Dejligt hotel med fin beliggenhed.
Helt enestående udsigt over søen fra vores altan

Læs mere

Udmæket hotel

Hotellet ligger ti minutters gang fra selve byen.
Vi havde værelse ud mod søen og med en rigtig god udsigt til de to øer.
Det menige personale er flinke, men ejerne virker stressede. Især når der skal serveres aftensmad. Da hotellet have ½ pension, spiste vi der tre gange. Maden var lidt under middel, men gled dog ned.
Pæne og rene værelser med god aircondition. Stor balkon (kun til søsiden) med god udsigt.

Læs mere

Rikke og rejsefæller boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 30. maj til d. 4. juni 2012.

Tak, vi er kommet godt hjem efter en rigtig alletiders oplevelse. Vi havde nogle meget dejlige dage i smukke kulisser med alperne og udsigt til øerne i Lago Maggiore. Hotellet var med gode og RENE værelser. Daglig rengøring med rene håndklæder var rigtig skønt. Meget sød betjening og vi fik skønne, veltilberedte måltider med lokale råvarer.
Hotellet havde dog et klientel der gjorde at vi kunne føle os lidt på udebane. Der var aftensmad frem til kl 20.30 hvor vi var de sidste der spiste og nogle aftner følte at vi blev nød til at gå for at personalet kunne få lukket og slukket. Det samme gjorde sig gældende i hotellets Bar hvor der ikke var et øje. Vi måtte faktisk spørge om den var åben. Etfer kl 22.00 var der helt ro på hotellet og jeg tror vi blev opfattet som et lidt støjende element. Vi ville jo gerne sidde over en kop kaffe eller en drink og nyde aftenerne. Men hotellet var dejligt selvom det var lidt kedeligt :) Skønt pol område der også var meget rent og masser af liggestole.
Endnu engang har jeg rejst godt med IN ITALIA. Næste gang jeg skal til Lago Maggiore vil jeg gerne bo i byen Verbania/Intra på et ligende sted med pool.

Læs mere

Bente Kristine fra København Ø boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 21. til d. 25. august 2011.

Det var alletiders rejse til Italien/Stresa.
Stresa er en dejlig turistby med utrolig mange muligheder.
De borromæiske øer, Monte Mottarone, klosteret Caterina al Sasso, som man kan sejle ud til.
Vejret var meget varmt med solskin hele dagen.
Personalet på hotel Flora var fantastisk søde og hjælpsomme, morgenmaden var utrolig flot og det var billigt at spise på restauranterne. (Der var dog et par stykker på hotellet, der ikke var helt så venlige).
Det var også dejligt, at jeg kunne få, hvad jeg havde behov for i butikkerne ( f. eks. et batteri til mit kamera søndag aften, utroligt.)
En fantastisk tur, som jeg vil anbefale til andre.
Jeg havde aldrig hørt om Stresa før, og det er synd.
Der var et sted, hvor jeg havde svært ved at forstå billetsystemet, da damen ikke kunne engelsk, men ellers var alle, jeg spurgte om hjælp utrolig søde og hjælpsomme.
En charmerende by med smukke blomster, smuk søpromenade og med dejlige oplevelser.
Jeg tog bussen fra Stresa til lufthavnen, det tog en time, og imens måtte jeg udholde det mest rædsomme musik/larm, men chaufføren virkede lidt aggressiv, så jeg orkede ikke at bede om at slippe for musikken. Det er i øvrigt det samme problem i Danmark. Utroligt at andre passager over deres første ungdom kan holde det ud.

Læs mere

Lone og rejsefælle fra Glostrup boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 1. til d. 4. august 2011.

Et utrolig dejligt hotel med en skøn udsigt over søen – meget venligt personale. Og ikke mindst et pool-område, som er passende til en ferien tæt på en by. Stedet kan kun anbefales. Der er ingen tvivl om, at vi ville vælge hotellet igen, hvis vi drager derned.

Læs mere
 
search map