Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel Astoria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet har en helt central beliggenhed i forhold til byens hyggelige centrum og det er kun kystvejen og strandpromenaden som adskiller det fra søen. Du har en vidunderlig udsigt over søen, de små øer, kysten på den modsatte side af søen, men også over Alperne, som kan ses i det fjerne. Hotellet har egen bar og restaurant i en flot glasveranda, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt. Der er naturligvis også swimmingpool i haven, hvor du kan tage en dukkert i de varme sommermåneder.

Du bor tæt på centrum

Du bor kun ca. 4-500 m fra Stresas centrum og stationen, så det er nemt at komme til og fra området med offentlige transportmidler. Der er også omkring 4-500 meter til bådfarten, som er udgangspunktet for de fleste ture på søen. Bl.a. kan du sejle til de berømte øer, Isola Bella, Isola Pescatori og Isola Madre.

Læs mere om Hotel Astoria

Astoria har en opvarmet udendørs pool, spaområde med spabad, tyrkisk bad, jacuzzi og fitnessrum. Gratis Wi-Fi er tilgængelig overalt på hotellet. Yderligere findes der reception, elevator, restaurant og en hyggelig bar, der også tilbyder lette retter om sommeren.

De knap hundrede værelser har aircondition, badeværelse med hårtørrer, minibar, satellit TV og telefon. De fleste værelser vender ud mod søen, mens de resterende vender ud mod hotellets have og swimmingpoolen. De fleste værelser har balkon med kig mod søen eller haven.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Bristol

Stresa, Piemonte

Hotel Flora

Stresa, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Anbefalinger til dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Hotel Ariston

Taormina, Sicilien

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Populært i Piemonte

search map