Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Hotel Astoria

 
Hotel Astoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Astoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stresa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet har en helt central beliggenhed i forhold til byens hyggelige centrum, og det er kun strandpromenaden og kystvejen som adskiller det fra søen. Du har en vidunderlig udsigt over søen, de små øer, kysten på den modsatte side af søen, men også over Alperne, som kan ses i det fjerne. Hotellet har egen bar og restaurant i en flot glasveranda, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt. Der er naturligvis også swimmingpool i haven, hvor du kan tage en dukkert i de varme sommermåneder.

Alt i kort gåafstand

Stresa er en meget populær lille by, hvor du kan nyde den dejlige atmosfære i et hyggeligt miljø. Derudover har du et godt udvalg af både restauranter og caféer, samt forskellige småbutikker.

Vælger du at bo på Hotel Astoria, har du en kort gåafstand til byens hyggelige små gader og torvepladser, og det tager kun ca. 5 minutter at slentre dertil (ca. 400 meter). Da du også bor tæt på stationen, er det også let at komme til og fra hotellet med offentlige transportmidler. Det er også samme strækning til kajen, som er udgangspunkt for de fleste udflugter på søen, og du kan bl.a. tage til de berømte øer Isola Bella, Isola Pescatori og Isola Madre.

Læs mere om Hotel Astoria

Et hotel som du trives på

Det er let at føle sig hjemme på Hotel Astoria, som er et "klassisk" hotel, hvor du har alle de bekvemmeligheder du har brug for på en afslappende ferie. Der er et lille poolområde med opvarmet udendørspool, solsenge og parasoller. Der er også mulighed for at benytte tyrkisk bad og jacuzzi, samt adgang til et motionsrum og bordtennis. Udover dette har hotellet en restaurant, som både tilbyder typiske retter fra regionen samt internationale specialiteter, og så er der en hyggelig bar og en poolbar, som tilbyder lette retter i sommerhalvåret. Foretrækker du at spise i byen, er der som nævnt et godt udvalg af restauranter og barer at vælge imellem i centrum, som ligger tæt på hotellet.

En del af værelserne har søudsigt

Der er 99 værelser på hotellet i forskellige kategorier. De har alle aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, telefon og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. De fleste værelser vender ud mod søen, mens de øvrige ligger ud mod hotellets have og pool. De fleste har balkon med udsigt enten over søen eller haven, men kan kun garanteres i de tilfælde, hvor det er nævnt specifikt i forbindelse med værelsestypen. De fleste værelser har gulvtæppe.

Læs om værelserne på Hotel Astoria

Skjul teksten
 
 
search map