Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Grand Hotel des Iles Borromées

 
Grand Hotel des Iles Borromées er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel des Iles Borromées er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stresa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med din unikke placering og den uovertrufne charme, er Grand Hotel des Iles Borromées en af de virkelige perler ved Maggioresøen. Hotellets navn sladrer til den enestående udsigt over Borrommeo-øerne, som kan ses fra hotellets forside, mens du har udsigt over de grønne bjerge på bagsiden.

En stemningsfuld bygning møder nye tider

På Grand Hotel des Iles Borromées mødes "gammelt og nyt" på en måde, som kan få hvem som helst til at tabe vejret. Med gammelt mener vi det estetiske, hvor man har bevaret det smukke interiør, de statelige sale, de smukke gulve og lofter samt tidssvarende møbler, hvor vi taler om lysekroner, statuer, malerier og tundvis af andre finurlige detaljer. Desuden har man bibeholdt den service, som et hotel i denne standard skal kunne tilbyde.

Med nyt mener vi den moderne komfort, som er et must i dag, og som vi helst ikke vil leve uden. Det kan være alt fra wi-fi til Spa-behandlinger - OG - elevator. Ja her på Grand Hotel des Iles Borromées er det let at blive forvænt.

Læs mere om Grand Hotel des Iles Borromées

Vidunderlig have og fantastisk beliggenhed

Foruden det smukke interiør, har hotellet en dejlig have, som blev anlagt helt tilbage i år 1863, og heldigvis er den her endnu inklusiv flere af de oprindelige, gamle træer. Duftende Magnolier, smukke skulpturer som minder om en svunden tid, en lille dam med japanske karper og en japansk have, er blot noget af det du kan nyde, når du slentrer rundt på hotellets område.

Foruden at selve hotellet byder på en helt særlig atmosfære og skønhed, gør dine omgivelser det også, for søen breder sig foran hotellet, mens de grønne bakker danner en beskyttende baggrundskulisse. Ganske enkelt en fantastisk beliggenhed.

Gastronomiske oplevelser

Hotellet har en restaurant, Il Borromeo, som byder på traditionelle retter fra området. Samtidig med at du nyder de kulinariske retter, kan du også nyde udsigten over søen. Når vejret tillader det, dækkes der op udendørs på terrassen. Da restauranten også er åben for publikum udefra, kan det være en idé, at bestille bord i god tid. Har du specielle ønsker hvad angår maden, anbefales det at sige til i god tid, for så vil køkkenet naturligvis forsøge at imødekomme dine ønsker.

Du kan bestille din aperitif og en drink efter maden i hotellets bar, og du kan nyde den både inde eller ude i haven.

En dejlig afslappende dag

Der hører et velrenommeret skønhedscenter til hotellet, og du kan bestille behandlinger på stedet, gerne i god tid, da der som oftest er booket godt op. Skønhedscentret byder på en indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, boblebad, solarium, massage og fitness (som kan benyttes uden tillæg).

Du kan også slappe af ved den udendørs pool, samtidig med at du får lidt sol på næsen. Der er solsenge og parasoller ved poolen, og der er også en lille separat pool til familiens yngste.

Du kan spadsere til centrum

Strandpromenaden går lige udenfor døren, og du kan slentre de 750 meter til Stresa's hyggelige centrum på ca. 10 minutter. I Stresa kan du slå dig ned på en af de hyggelige caféer, eller shoppe i byens små butikker.

Har du mere lyst til at være aktiv, er der gode vandremuligheder i området, ligesom du kan cykle eller spille golf, for der er hele syv golfbaner i nærområdet.

Værelser med søudsigt

Hotellet tilbyder værelser i flere forskellige kategorier, men de er alle indrettet i samme tidssvarende stil, både hvad gælder vægge, gulve og møbler. Værelserne har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Dobbeltværelse med udsigt over haven er på ca. 20-22 m². Da disse værelser vender ud mod haven, har de en rolig beliggenhed. Dobbeltværelser med udsigt over søen har balkon, og disse værelser er 22-24 m². Også juniorsuiten har balkon og udsigt over søen, og dette værelse som har en opholdsafdeling er på ca. 30-35 m². Værelsesfaciliteterne er aircondition, wi-fi, satellit TV, værdiboks samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

Vi gør opmærksom på, at der afholdes bryllup, møder og andre arrangementer på hotellet med jævne mellemrum. Der er også en helikopterlandingsplads.

Skjul teksten
 
 
search map