Anmeldelser af Grand Hotel des Iles Borromées

 
Grand Hotel des Iles Borromées er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel des Iles Borromées er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stresa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel des Iles Borromées

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel des Iles Borromées som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel des Iles Borromées. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Eugen og familien fra Roskilde boede på Grand Hotel des Iles Borromées i Stresa fra d. 4. til d. 7. juli 2006.

Det var en dejlig ferie i flotte omgivelser og dejlig vejr. Varenna var en fantastisk flot lille by og hotellet lå midt i det hele. Det kunne ikke være bedre. Selve hotellet levede ikke op til 4 stjerner som var placeret ved indgangen. Det levede faktisk ikke op hverken til 4 eller 3 stjerner. Det eneste godt man kan sige om hotellet bortset fra placeringen var at der var rimelig rent. Service var under al kritik. Der var hverken venlighed eller nogen form for interesse for gæsterne. Personellet var nærmest uvenlig. Jeg undrede mig lille smule at sengetøjet blev skiftet hver anden dag ligesom på charterrejser, selv om det ikke var noget der generede os på nogen måde. Hotellet i Stresa var en oplevelse. Fantastisk flot hotel der øsede af luksus. Men heller ikke her levede personale til den standart som kunne forventes af hotellet i den klasse. Der var folk til at parkere bilen der vi ankom men der var ikke nogen til at hente bilen fra garagen eller læsse bagagen i billen. Men det var små ting. Faciliteter omkring swimming pool hvor børnene ophold sig det meste af dagen var lang under den standart som resten af hotellet.

Alt i alt har vi haft fantastisk ferie og vi siger tak for det.

Det lyder måske som om jeg er lidt for meget kritisk. Det er nok rigtigt og skyldes ikke mindst ca. 80-100 overnatninger om året på diverse hoteller over helle verden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map