Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Grand Hotel des Iles Borromées

 
Grand Hotel des Iles Borromées er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel des Iles Borromées er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stresa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin unikke placering og uovertrufne charme er Grand Hotel Des Iles Borromees en af de helt særegne perler ved Maggioresøen. Hotellets navn skylder det den flotte udsigt til Borrommeo-øerne som kan ses fra hotellets forside, mens man bagtil har udsigt over de grønklædte bjerge.

Det store fine 1800-tals hotel er for nylig blevet restaureret, men art nouveau-stilen og den oprindelige atmosfære har absolut ingen skade lidt. Træder man ind i hotellets foyer, i værelserne, i restauranten eller i de veludstyrede konferencerum, føler man sig hensat til Belle Epoqué-tidens overdådige luksusliv. Fra hotellet er der ca. 150 meter til Stresas centrum og 100 meter til søen.

Læs mere om Grand Hotel des Iles Borromées

Hotellet råder over 128 dobbeltværelser, 33 enkeltværelser og 11 suiter. Værelserne har alle telefon, satellitfjernsyn, minibar, pengeskab, aircondition, varme og badeværelse med badekar, boblebad og hårtørrer. Mange af værelserne har desuden balkon og søudsigt.

Hotellet har reception med mulighed for opbevaring af værdigenstande, restaurant, to barer, terrasse med udendørsservice, pianobar og konferencefaciliteter. I hotellets eksotiske have finder man to pools (åbne fra maj til september) og tennisbane. Der er endvidere parkeringsplads, garage og helikopterlandingsplads!

Til hotellet hører et velrenommeret skønhedscenter hvis tilbud man kan benytte sig af mod betaling. Skønhedscentret byder både på indendørspool, sauna, tyrkisk bad, boblebad, solarium, massage og fitness-rum (der kan benyttes uden betaling). I nærheden af hotellet ligger syv golfbaner.

Skjul teksten
 
 
search map