Hotel i Stresa ved Maggioresøen

Grand Hotel Bristol Stresa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dobbelt suverænt

Hotellets placering vil vi kalde suveræn, men hotellets service og kvalitet er også suveræn og passer dermed til sit navn Grand Hotel Bristol.

Grand hotel Bristol er victoriansk i sit udseende og det er ikke uden grund. Hotellet var faktisk et stort palæ for et århundrede siden. Det var Zaccheria familien, som besluttede at åbne stedet for ovenattende gæster. I det tidlige 1900-tal, begyndte områdets store gæstfrihed allerede at udvikle sig på Grand Hotel Bristol og i byen Stresa.

Placeringen tiltrækker folk fra hele verden, det er tæt på Alperne og ved siden af en af de smukkeste søer i Europa. Hotellet har en flot placering. Det ligger i gåafstand til Stresa, som kun er 500 meter væk. Hotellet ligger i en dejlig botanisk park lige bag søen. I centrum af Stresa finder du dejlige restauranter og butikker, og det er en hyggelig by at spadsere rundt i.

Hvad kan du mere drømme om?

Grand Hotel Bristol er et godt valg for par og tilbyder god service og fine faciliteter. Bortset fra den fantastiske udsigt over søen og Borromean øerne, er der 2 swimmingpools, en indendørs og en udendørs og der er endda også en børnepool. Den store velholdte have sætter en helt idyllisk og romantisk ramme om din ferie. I haven og i området ved swimmingpoolen finder du behagelige solsenge med parasoller, hvor du langsomt kan drømme dig væk og nærmest helt forsvinde ind i alpernes smukke bjergtoppe.

Hotellet har to restauranter at vælge imellem deriblandt en a la carte. Vi foreslår bestemt at du husker at bede om vinmenuen, da denne region producerer virkelig gode vine. Efter en middag kan du slappe af og fordøje dit måltid i lounge baren. Skulle der være en dag, hvor vejret er ustadigt, er det oplagt at bruge hotellets wellness afdeling, hvor der tilbydes behandlinger og massage, suppleret med en lækker sauna og jacuzzi.

Læs mere om Grand Hotel Bristol Stresa

250 klassik møblerede og behagelige værelser

Værelserne er indrettet i en klassisk, men elegant stil og giver dig alle de faciliteter, som et behageligt ophold kræver. Hotellet tilbyder forskellige typer af værelser med forskellige størrelser. Alle værelser har telefon, satellit tv, pengeskab, minibar, klimaanlæg ( medio juni - medio september) en- suite badeværelser med bruser . Wifi -forbindelse med optil en 1gb gratis databrug per dag. De fleste af værelserne har balkon med udsigt over søen.

Læs om værelserne på Grand Hotel Bristol Stresa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Bristol Stresa

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Bristol Stresa som ligger ved Maggioresøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Bristol Stresa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Grand Hotel Bristol Stresa

Påskeferie ved Lago Maggiore

Vi har igennem In-Italia i januar booked et hotelværelse på Grand Hotel Bristol i Stresa i påsken 2018. I marts blev vi kontaktet af In-Italia om at hotellet havde valgt at udsætte åbningstiden til efter påske og vi accepterede In-Italias tilbud om at blive overført til Hotel Dino i Baveno.
Da vi ankom til Hotel Dino fik vi oplyst at Grand Hotel Bristol alligevel var åbnet , så vi skulle så køre videre til Grand Hotel Bristol. Vi går ud fra at In-Italia var blevet orienteret om ændringen, men vi havde ikke fået nogen besked om at vi alligevel skulle til Grand Hotel Bristol i Stresa. Da vi så ankom til Grand Hotel Bristol var hotellet netop åbnet men der var koldt og uoplyst. På værelset blev vi nødt til at tænde for et støjende klinaanlæg. I løbet af de næste dage arbejdede personalet hårdt på gøre hotellet åbningsklar med planter, blomster, lys, springvand m.m.
Hotellets personale var lige fra vores ankomst til vores afrejse utroligt søde og servicemindede.

Læs mere

En dejlig oplevelse

Vi bad om hjælp hos In-Italia til at finde et rigtig godt hotel med god beliggenhed ved Maggioresøen - vi kendte slet ikke området og havde brug for "faglig bistand".

Den opgave løste In-Italia til fulde. Aldrig har vi boet på så flot et hotel med en fantastisk beliggenhed. Et af de bedste ophold vi nogensinde har haft. Hotellet i sig selv er en oplevelse. Her er smukt rent og pænt overalt. Omgivelserne ved hotellet er smukke. Lige ned til den smukkeste strandpromenade og ikke langt til centrum af byen.

Læs mere

Dårlig service og dyrt og dårlig mad

Vi ankom til dette flotte hotel som var ret fint ved første øjekast. Vi var trætte da vi ankom så det blev mad på hotellet. Det var ikke til at råbe op for, det var dyrt og smagte ikke ret godt, meget storkøkken aktig. Service generelt var ikke til stede, de løb forvirret rudt og så ikke ud til at vide va de skulle.

Læs mere
 
search map