Agriturismo i Stazzano i Piemonte

Agriturismo La Traversina

Den velplejede grøntsagershave Hunden Bigia - gør dig klar til 35 kg af venlighed og kærlighed Terrasse til Della Rosa Cinese Della Rosa Cinese Della Rosa Cinese Vecchio Peros terrasse forrest til højre Della Rosa Cinese Delle Rose Vecchio Pero Værelse del Poeta Værelse degli Innamorati Værelse Blu
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Værtsparret, deres hund og katte står klar til at tage imod dig. Her hersker en kunstnerisk bohemestemning, og tillokkende afslapning ved poolen og der er gode trekkingmuligheder i området. Afstanden til nærmeste by er ca. 3 km (Stazzano). Lejlighederne er særdeles hyggelige og har landskabsudsigt.

Hyggelige lejligheder og værelser

Her er der højt til loftet, og værtsparret kræser om gæsterne. Haven er uendelig stor (og meget smuk, når det hele står i fuldt flor) og huser ca. 400 roser, ildfluer i juni og en flot mellemstor swimmingpool (4 x 8 m), hvorfra man har en fin landskabsudsigt. Lejlighederne ligger i en selvstændig bygning i haven, mens dobbeltværelserne ligger i hovedbygningen - de fire dobbeltværelser har alle lille køleskab, elkedel, dobbeltseng, eget badeværelse med toilet og bruser og kunstnerisk indretning. Især lejlighederne er særdeles hyggelige, velindrettede og har nogle spændende udeområder (hvis man bor i lejlighed, kan man også bestille morgenmad fra dag til dag).

Læs mere om Agriturismo La Traversina

Egenproduktion af rosenvand

La Traversina har de plantet 400 roser på en mark - hvilket er noget af et særsyn, når de blomstrer. Og de er også en fortryllende liflighed for næseborene. De 400 roser fordeler sig på ca. 50 forskellige sorter. Det er tilmed muligt for gæsterne at tilmelde sig et kursus og således deltage i hele processen for fremstillingen af rosenvand, som tager ca. to dage. Rosenvandet skulle efter sigende være umådelig læskende opblandet med vand eller ideel som aperitif opblandet med en tør hvidvin. Af andre serveringsmuligheder kan man hælde rosenvandet over is eller hælde den over frugtsalat.

Landlig idyl med tilbehør

Når du har et landsted, så har du naturligvis også kæledyr. Rosanna & Domenico er glade for skabninger med pels - så midt i disse botaniske herligheder vil du møde både en håndfuld (solbadende) katte og den meget godmodige og selskabelige hund Bigia.

Lejlighederne på Agriturismo La Traversina

Etværelseslejlighed Vecchio Pero til 2 personer

Etværelseslejlighed i stueplan (under Della Rosa Cinese) med dobbeltseng, køkkenhjørne (med køleskab og tre gasblus), spisebord, badeværelse med toilet og bruser samt egen terrasse med landskabsudsigt.

Etværelseslejlighed Delle Rose til 2+1 personer

Etværelseslejlighed i stueplan (bag Vecchio Pero) med dobbeltseng, køkkenhjørne (med miniovn, køleskab og fire gasblus), pejs, spisebord, badeværelse med toilet og bruser samt egen have med landskabsudsigt.

Etværelseslejlighed Della Rosa Cinese til 2 personer

Etværelseslejlighed på 1. sal (over Vecchio Pero) med dobbeltseng i træ, køkkenhjørne (med køleskab og gasblus), sofa, spisebord, badeværelse med toilet og bruser samt egen hyggelig overdækket terrasse med landskabsudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map