Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stazzano ligger godt i forhold til infrastrukturen i området: her er togstation og motorveje til Milano, Genova, Torino og Piacenza, hvilket betyder at man på en time kan komme enten til Middelhavet eller til Milanos modemekka.

Byen er placeret nær sammenløbet af Borbera og Scrivia-floderne. Derudover bliver landskabet interessant, når man bevæger lidt op i bjergene i området. Man kan også besøge borge fra middelalderen (Gavi og Novi Ligure) og vingårde (Gavi og Tassarolo) i området.

Kort over Stazzano

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia giver vi dig valget mellem mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket også inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. 

Planlægger du en rejse med en større gruppe venner eller storfamilien, kan vi varmt anbefale dig at leje en stor villa i Piemonte. Her vil I typisk få pool, have osv. helt for jer selv i ferien. Tilsvarende kan et agriturismo være det optimale valg, hvis du for eksempel vil opleve vingårdens liv og produktion helt tæt på. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Stazzano. 

Vil du gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for flere gode råd og tips.

Transport

Der er omkring 1600 km, hvis du vil køre til Stazzano fra Danmark. Vil du hurtigere frem, er der dog også gode flyforbindelser til det nordlige Italien. Skal du på ferie i Stazzano, er Aeroporto di Genova (lufthavnskode GOA) den nærmeste, men inden for rækkevidde er også de internationale lufthavne ved Milano. Derfor kan du rejse hertil med en bred vifte af flyselskaber som easyJet, Ryanair, SAS og Norwegian, som ofte har billige flybilletter til Italien. 

Det er ikke unormalt at flyselskaberne laver ændringer i deres ruter, så derfor bør du altid søge på aktuelle informationer om ruter og priser ved hjælp af søgemaskinen her på In-italia. Du kan i denne sammenligne aktuelle priser på rejser fra alle flyselskaber der flyver til Italien.

Der er som nævnt indledningsvis gode forbindelser med både tog og motorvej. Selvom det er muligt at komme omkring med tog og bus, er der dog mange af vores rejsende, som vælger at kombinere flyrejsen med billeje. Lejebilen giver mere frihed til at tage på udflugter i eget tempo og ikke mindst til at følge spontane indskydelser uden at skulle bekymre sig om køreplaner.

Restauranter og shopping

I selve Stazzano er det få spisesteder, men medregnes nabobyerne inden for et par kilometers radius findes der til gengæld talrige restauranter. 

Til de daglige fornødenheder og hvis du foretrækker at stå for nogle af dine egne måltider i løbet af ferien, er der også flere supermarkeder i området. 

Læs mere om Stazzano

Udflugter

Ved  byen Alessandria ca. 30 km fra Stazzano kan du opleve et af de mest spektakulære fæstningsanlæg i Europa, Alessandria-citadellet. Det dækker mere end 20 hektar land. 

Det kan også varmt anbefales at tage på en udflugt til Genova - en af Italiens mest oversete perler, som trods uskønne moderne udvidelser, stadig har masser af atmosfære i det gamle kvarter. Der er derudover mange andre idylliske byer langs kysten, som nemt kan nås på en dagsudflugt som for eksempel farverige Camogli eller Sestri Levante.

Tag også en tur i modsat retning til Milano eller Torino, hvis du vil shoppe i spændende butikker og outlets samt ikke mindst nyde godt af et stort udbud af restauranter med regionens specialiteter på menukortet.

Skjul teksten
 
 
search map