Feriebolig i Sestriere i Piemonte

Villaggio Olimpico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Olimpico er et komplet område med mange faciliteter

Villaggio Olimpico er en velorganiseret og komplet skiby, som giver dig mulighed for at starte din dag, fyldt med energi på de snedækkede pister. Hvor godt lyder det ikke? Hotellet har alt det du drømmer om indenfor komfort og gode faciliteter, og er det helt oplagte sted at vække din indre atlet til live.

I alt tilbyder Villaggio Olimpico omkring 351 lejligheder og værelser, et væld af tjenester og faciliteter samt et naturområde hvor der er rig mulighed for at kunne udfolde sig aktivt.

Tæt på de snedækkede pister

Sestriere ligger i Via Lattea området og tilbyder omkring 400 km pister at boltre sig på. Med en højde på 2850 meter over havet, giver det dig stort set snegaranti om vinteren. I centrum af Sestriere finder du en hyggelig atmosfære med barer, restauranter og butikker, der giver dig en masse muligheder for underholdning efter skituren.

Villaggio Olimpico har en flot beliggenhed, med smuk udsigt over Argentera-dalen og Monti della Luna-bjergene. Lejlighederne ligger fordelt i 7 bygninger, der alle ligger tæt på centrum og har ca. 200 meter til nærmeste skilift samt 400 meter til hovedlifterne.

Læs mere om Villaggio Olimpico

God viden om Villaggio Olimpico

Hotellet råder over et fuldt udstyret wellnes center med sauna, dampbad, jacuzzi, massageområde, svømmebassin og et fitnessrum. Her er også et børneområde med mini Club og forskellig underholdning for de mindste mellem 3 og 12 år, samt døgnreception og møntvaskeri. Her findes også 2 barer, en self-service restaurant, pizzeria/grill-restaurant på taget, samt en vinforretning.

Distancer:
* 700 m til centrum
* 200 m til skilift
* 200 m til pisterne

Både lejligheder og værelser er mulige

De moderne indrettede lejligheder og værelser, er alle beliggende i 6 forskellige bygninger. Værelserne har sovesofa til to ekstra personer og en stor terrasse samt et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alt dette suppleres med satellit-TV, telefon og eget badeværelser med bruser.

Lejlighedsblokkene råder over en- til toværelses lejligheder, alle udstyret med stor terrasse, et mindre tekøkken, opholdstue med sovesofa samt soveværelse med dobbeltseng. Alt dette suppleres med satellit-TV, telefon og eget badeværelse med bruseniche.

Lejlighederne på Villaggio Olimpico

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map