Feriebolig i Sestriere i Piemonte

Residence Palace 1 & 2

 
Residence Palace 1 & 2 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Palace 1 & 2 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestriere og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Palace består af 2 bygninger beliggende 600 meter fra hinanden på et udsigtssted over byen. En gratis skibus - fra kl. 08.30 til kl. 17.30 - kører gæsterne til centrum og skiliften, som ligger ca. 800 meter herfra. Gæsterne har desuden fri adgang til ski-depotet ved liften.

Begge bygninger råder over reception, bar, fjernsynsstue, Internet café, fitness rum, møntvask, elevator, ski-depot og garage. På Residence Palace 2 er der desuden en lille butik og restaurant.

Der arrangeres underholdning om aftenen, miniklub for børn mellem 4 og 8 år. Mod betaling kan man benytte sig af fitness rum med sauna, tyrkisk bad og vandmassage.

Begge bygninger råder over velmøblerede lejligheder med balkon og udsigt over pisterne, telefon, satellit fjernsyn, opvaskemaskine og badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er 250 lejligheder i alt i begge bygninger.

Lejlighederne på Residence Palace 1 & 2

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

Lejlighederne ligger i Residence Palace 1 og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejlighederne ligger i Residence Palace 2 og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa og natområde med køjeseng.

Toværelseslejlighed med 6 sovepladser

Lejlighederne ligger både i Residence Palace 1 & 2 og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa eller to enkeltsovesofaer, soveværelse med dobbeltseng og indhak med køjeseng.

 
 
search map