Feriebolig i Sestriere i Piemonte

Hotel Residence Palace

 
Hotel Residence Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestriere og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Residence Palace er et lejlighedshotel, der ligger i en moderne bygninger med lejligheder fra 2 til 6 personer. Man bor således i lejligheder, men har halvpension i den tilknyttede restaurant. Komplekset er bestående af 2 separate bygninger med kort afstand i mellem sig og med ca. 800 meter til centrum og nærmeste skilift. Det er muligt at benytte sig af den shuttlebus fra hotellet til liften.

På hotellet findes der blandt andet tv-stue, Internet point, bar, spillerum, mini klub til de mindste mellem fra 4-8 år. Ydermere er der garage, vaskeri, samt minimarked og restaurant(i bygning2). Restauranten tilbyder morgenmadsbuffet og middagen er bestående af typiske nationale og regionale rette med valg af menu mellem flere forskellige retter.
Mod betaling er der mulighed for Fitness Center, sauna, tyrkisk bad, jacuzzi samt shuttlebus til lift og pist.

Alle lejligheder råder over køkkenhjørne, opvaskemaskine, satellit tv, direkte telefon, pengeboks, hårtørrer samt terrasse.

 
 
search map