Hotel i Sestriere i Piemonte

Hotel Belvedere

 
Hotel Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestriere og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du ikke har noget imod at bo en smule udenfor byen, og godt kan lide en hyggelig atmosfære, god komfort og altting lige ved hånden, så er Hotel Belvedere en mulighed, som du bør overveje. Stedet er beliggende 800 meter fra centrum og skilifterne, og hotellet tilbyder som service til deres kunder deres egen private ski bus eller en shuttlebus til centrum as Sestriere samt til skilifterne.

Spækket med forskellige muligheder for ski i Sestriere


Sestriere er beliggende i området omkring Via Lattea (Mælkevejen) og tilbyder et skiområde på mere end 400 km pister og flere forbundne områder. Med en beliggehed i 2850 meters højde, er sne her, næsten garanteret om vinteren. Vinter OL blev holdt her tilbage i 2006, og du kan stadig fornemme det i nogen dele af byen. Hvad der tidligere var en indkvartering for atleter er nu blevet til det skønne Hotel Belvedere. Der er hyggelig stemning i centrum af Sestriere, hvor du også vil kunne finde mange barer, restauranter og butikker. Om sommeren er der gode muligheder for vandring, cykling, golf mv.

Afstande:
Ski lift: ca. 900 m
Ski bus stop: ca. 20 m
Skiskole: ca. 900 m
Bycentrum: ca. 800 m

Læs mere om Hotel Belvedere

Hyggelig atmosfære med venligt personale

Hotel Belvedere er et godt sted for enhver, der godt kan lide at være ude i bjergene, om det så er for at stå på ski om vinteren eller vandre om sommeren. Den hyggelige atmosfære kan man mærke hele året rundt. Her hos In-Italia er vi glade for den gæstfrihed som hotellet og dets personale giver videre til gæsterne.

Alt dette er suppleret med gode faciliteter, så som et fitnessrum, wellness område med sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og forskellige kropsbehandlinger. Efter en god dag ude på pisterne, vil du være glad for at kunne vende tilbage og spise i restauranten, hvor de serverer alt godt fra det interntonale køkken. Du kan enten vælge et ophold med halvpension (med morgenmadsbuffet og 4-retters aftensmenu), eller kun morgenmad.

Hvis du skulle ankomme i bil, så har hotellet en gratis parkeringsplads på bagsiden af hotellet. Herudover kan du sætte dit ski-gear nede i skirummet, og der er trådløst internet (Wi-Fi) på hele stedet.

Traditionelt indrettede værelser og lejligheder

Hotel Belvedere har både værelser og lejligheder. De 35 værelser er alle med sat-tv, internet, safe-boks, minibar og privat badeværelse med bad.

Læs om værelserne på Hotel Belvedere

Skjul teksten
 
 
search map