Hotel i Sestriere i Piemonte

Hotel and Ski Club I Cavalieri

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor i "Mælkevejen"

Byen Sestriere ligger i det område, der hedder Via Lattea, som betyder Mælkevejen. Her kan du vælge mellem ikke færre end 400 kilometer pister, inklusive de forbundne områder. Højderne når op til 2.850 meter, hvilket stort set giver snegaranti om vinteren. Vinter-OL blev afholdt her i 2006, og det er der stadig spor efter her og der i byen. De tidligere atlet-boliger er for eksempel blevet ombygget til et imponerende hotel.

I centrum af Sestriere er atmosfæren hyggelig, og der er masser af barer, restauranter og butikker, du kan besøge. Her kan du altid finde noget at lave.

Om sommeren byder området på gode muligheder for at vandre, cykle og spille golf.

Afstande:
* Skilift: 350 m
* Pister: 350 m
* Skibus: 50 m
* Centrum: 500 m
* Skiskole: 500 m
* Supermarked: 500 m

God underholdning i sæsonperioden

I vintersæsonen, efter en dag ude på pisterne, er det skønt at slappe af i stuen ved ildstedet. Nogle aftener kan du nyde godt af underholdning med spil og shows, opført af personalet. Hvis du ikke ønsker at se underholdningen, kan du trække dig tilbage til tv-rummet, eller nyde en drink i baren.

Du har mulighed for at bestille halvpension, og i så fald får du en 3-retters menu i restauranten. Hvis du foretrækker at spise a la carte, kan du bestille værelset med kun morgenmad inkluderet.

Restauranten tilbyder udmærket mad, med italienske og internationale retter.

Dine ski kan du placere i opbevaringsrummet, og Wi-Fi er tilgængelig for 5 Euro i timen. Hvis du ankommer med bil, kan du parkere den i garagen mod betaling i receptionen.

Traditionelle og rummelige suiter

Hotellet har 61 komfortable suiter. Alle værelser er traditionelt møblerede, men har al den komfort, du har brug for, når du skal nyde et afslappende ferieophold. Alle værelser er indrettet med tekøkken, spisebord, tv, telefon, privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle suiter har balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villaggio Olimpico

Sestriere, Piemonte

Grand Hotel La Torre

Sauze d'Oulx, Piemonte

Hotel La Terrazza

Sauze d'Oulx, Piemonte

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populært i Piemonte

search map