Hotel i Sestriere i Piemonte

Grand Hotel Sestriere

 
Grand Hotel Sestriere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Sestriere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sestriere og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ideel beliggenhed

Grand Hotel Sestriere ligger 200 meter fra Sestrieres centrum, og bare 5 minutters gang fra skiliftene. Bussen stopper dog lige foran hotellet, hvis du helst vil undgå at gå med dit skiudstyr.

Hyggelig by og 400 km. pister

Sestriere by ligger i Via Lattea-området (ordret oversættelse: Mælkevejen) og byder på omkring 400 km. pister fordelt på flere sammenhængende områder. Med en højde på op til 2.850 meter er her næsten snegaranti om vinteren. Vinter-OL blev afholdt her i 2006, og det kan du stadig se i nogle dele af byen.

I centrum af Sestriere finder du en hyggelig atmosfære og masser af barer, butikker og restauranter. Hvis du ønsker en aften ude, og en afveksling fra hotellet, finder du det hele her. Om sommeren er her virkeligt gode muligheder for at vandre, cykle og spille golf.

Rigeligt med muligheder for at slappe af

Grand Hotel Sestriere er et stort hotel, præcis som navnet antyder, og hvad faciliteter og services angår, er navnet "Grand" også passende. Decideret luksus er det dog ikke, men kvaliteten er god til prisen, du bor komfortabelt og hyggeligt og hotellet danner en god, funktionel ramme om din ferie.

Smag på lækkerierne i vinbaren

Når du kommer tilbage fra pisterne om eftermiddagen, kan du nyde godt af hotellets mange muligheder for selvforkælelse. For eksempel kan du tjekke wellness-centret ud, hvor du finder sauna, dampbad og boblebad, samt har mulighed for at bestille behandlinger og massager.

Trænger du til en hyggestund i uformelle rammer, så søg mod lobbybaren med ildstedet eller panoramabaren, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt, mens du slapper af med din drink. For dig, der forlanger lidt ekstra, har Grand Hotel Sestriere endda en tredje bar - en vinbar - som serverer vine fra kælderen, akkompagneret af udvalgte prøver på koldt kød som eksempelvis skinke eller pølse, samt velsmagende oste.

Afstande fra Grand Hotel Sestriere

* Centrum: 200 meter
* Skilift: 600 meter
* Pister: 300 meter

Læs mere om Grand Hotel Sestriere

Spis dig mæt på restauranterne

De to restauranter på hotellet er til dig, der gerne vil spise a la carte. Hvis du bestiller halvpension, kan du benytte buffet-restauranten. Dine morgener begynder godt med den rige morgenmadsbuffet, som byder på et stort udvalg af varme og kolde produkter.

Rummelige og hyggelige værelser

Værelserne er komfortable og møbleret i en tidløs stil. Suiterne er lidt mere luksuriøse. Alle værelser og suiter kommer som minimum med satellit-tv, telefon, pengeboks, hårtørrer og gratis Wi-Fi. Superior- og familieværelser samt suiter har balkon, og der er også plads til en tredje eller fjerde seng/opredning.

Legerummet til børn, tv-rummet og den gratis Wi-Fi overalt på hotellet sætter prikken over i'et hvad komforten angår.

Skjul teksten
 
 
search map