Hotel i Serralunga d'Alba i Piemonte

Villaggio di Fontanafredda

Foresteria Værelse (standard) Foresteria Værelse (standard) Vigna Værelse (superior) Vigna Suite Vigna
 
Villaggio di Fontanafredda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio di Fontanafredda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Piemonte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

At holde vinferie midt i Piemontes vinmarker og -slotte bringer dig til et smukt og malerisk landskab. Vingården Fontanafredda har for nylig indrettet et førsteklasses hotel med komfortable værelser.

Bo ved den prestigefyldte vinkælder

Vigna Magica værelserne har udsigt til vinmarkerne, hvor der producereres Fontanafredda Barolo-vine. Du kan nyde udsigten fra den fælles terrasse, mens du spiser morgenmad. Bygningens 14 værelser er alle udstyret med wi-fi, TV, elkedel og minibar. Værelserne er i forskellige kategorier; standard, superior og suite.

… eller nyd opholdet ved den gamle planteskole

Foresteria værelserne ligger ved Fontanafreddas gamle planteskole, hvor vinplanterne i sin tid blev valgt ud og plantet. Her er der 11 værelser i alt, der kan rumme op til 4 personer. De er alle udstyret med wi-fi, TV, el-kedelog minibar.

Vin, der både kan drikkes og smøres på kroppen

Vinen er i fokus, når du bor på Fontanafredda. Du kan nyde et glas vin på den fælles terrasse, mens du beundrer solnedgangen over vinmarkerne. Desuden er sæbe og shampoo på badeværelserne også baseret på gårdens vine. Morgenmaden tilberedes af hotellets chefkok, og du kan frit vælge mellem søde, italienske kager eller de kontinentale, saltede anretninger.

Piemonte er også god mad

Vinen følges som regel af gastronomiske oplevelser, da der er en stærk forbindelse mellem gode vine og god mad. Ved Fontanafredda ligger Restaurant Guido, der har en lang historie bag sig og først fornylig er flyttet til den prestigefyldte Villa di Fontanafredda. Her kan du nyde regionens gode råvarer præsenteret i traditionelle og nye kombinationer sammen med gårdens bedste vine. Bestil gerne bord i god tid.

Læs mere om Villaggio di Fontanafredda

Skjul teksten
 
 
search map