Hotel i Sauze d'Oulx i Piemonte

Hotel La Terrazza

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Meget stort skiområde

Med omkring 400 km. pister, er Via Lattea det største, forbundne skiområde i Italien. Området ligger omkring 80 km. fra Torino og 200 km. fra Milano. De højeste pister er op til 2.850 meter. Det giver en ret god garanti for sne, især, når man også tager snekanonerne i betragtning. Sauze d’Oulx er kendt som en meget hyggelig landsby i Via Lattea, og har et lille, historisk centrum med snævre gader og mange barer og restauranter.

Et ligetil hotel med restaurant og gode faciliteter

Hotel La Terrazza er et hotel uden så mange dikkedarer, og med en god, central beliggenhed. Du bor 200 meter fra centrum og 100 meter fra nærmeste skilift. Hotellet har en hyggelig bar, og en lobby, hvor du kan nyde en skøn aperitif. Om morgenen kan du nyde godt af den velassorterede morgenmadsbuffet i restauranten, og om aftenen kan du spise internationale retter samme sted. Sommelieren kan anbefale dig de mest velegnede, lokale vine til maden. Du kan bor her med halvpension eller som på en Bed & Breakfast.

Der er et lille legeværelse til børnene, og skiskabe, hvor du kan opbevare dit skiudstyr.

Afstande:
* Centrum: 200 meter
* Lift: 100 meter
* Pister: 100 meter

Læs mere om Hotel La Terrazza

Rummelige værelser

Hotel La Terrazza har 45 komfortable og rummelige værelser. Der er værelser med plads til 2, 3 og 4 personer, og nogle værelser har balkon. Alle værelser har følgende faciliteter: Tv, telefon, hårtørrer og privat badeværelse med bruser.

Værelserne på Hotel La Terrazza

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map