Hotel i Sauze d'Oulx i Piemonte

Grand Hotel La Torre

 
Grand Hotel La Torre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel La Torre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sauze d'Oulx og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Historien om hotellet går langt tilbage til dengang, hvor dét at stå på ski var en eksklusiv fornøjelse, og hotellerne var knap nok bygget. I 30'erne blev konstruktionen af hotellet opført som en sommer koloni for medarbejdere hos bilfirmaet Fiat og senere er det blevet til det nuværende Hotel La Torre. Nogen vil mene, at det er et art-deco stilet hotel, andre vil bare se det som et stort rundt tårn.

Livlig og hyggelig by


Hotel La Torre Spa ligger fra byens centrum 300 meter op af bjerget i et stille område. Kun 300 meter fra hotellet finder du den nærmeste skilift, som vil tage dig videre op til skiområdet Via Lattea, bogstaveligt oversat til: "Mælkevejen". Du kan nå skibussen kun 50 meter fra hotellet.

Byen Sauze D'Oulx ligger i 1500 meters højde og er i Italien en destination, hvor du får værdi for pengene. Det store skiområde Via Lattea tilbyder med de forbundne områder, mere end 400 km pister for skiløbere på alle niveauer med en bjerghøjde på mere end 2800 meter.

Kombinationen af et større skiområde, italiensk after-ski og et forholdsvis billige prisniveau i byen, gør dette sted utrolig populært over de sidste år.

Sauze D'Oulx kommer til live, når skilifterne lukker. Med et stort udvalg af barer, restauranter og klubber er byen spækket med liv og er virkelig hyggelig. Du kan finde levende musik flere steder og flere kendte DJ's spiller rundt i byen på de åbne barer. Det er et super sted at tage til, både med familien eller med et par venner.

Afstande:
* Skilift ca. 300m
* Skiskole ca. 300m
* Ski bus ca. 50m
* Bycentrum ca. 300m

Læs mere om Grand Hotel La Torre

Hotel La Torre Spa er et af de firestjernede hoteller i Sauze D'Oulx som formår at skille sig ud fra mængden. Det afslappende spa område er en dejlig måde at komme ned i gear efter en lang dag ude på pisterne. Nyd godt af hotellets spa center med sauna, tyrkisk bad, indendørs pool, fitness, whirlpool og forskellige behandlinger, som f.eks. massage.

Rummelige værelser

Når du kommer fra wellness området, kan du gå til middag eller få dig en forfriskning i hotellets bar, hvor du kan nyde den smukke panorama udsigt ud over byen og bjergene. På øverste etage er der en tagterrasse, hvor der er rig mulighed for at slikke sol på de bedre dage. Restauranten har et bredt udvalg af italienske retter.

Hotellet har trådløst internet WIFI, ski rum med skabe og en udendørs parkeringsplads uden gebyr.

Læs om værelserne på Grand Hotel La Torre

Skjul teksten
 
 
search map