Hotel i Sauze d'Oulx i Piemonte

Chalet Villa Daniela

 
Chalet Villa Daniela er ikke tilgængelig i øjeblikket
Chalet Villa Daniela er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sauze d'Oulx og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skønt område for de ski-glade

Sauze D’Oulux er en lille, hyggelig by i Via Lattea-området, som er det største sammenhængede skiområde i Italien. Landsbyen ligger i en højde af 1.540 meter, og liften tager dig op i 2.850 meters højde, hvilket giver garanti for sne i vintersæsonen. Når du har tilbragt en dag på pisterne, kan du glæde dig til at udforske de hyggelige barer og restauranter i Sauze D’Oulux’ historiske centrum.

Hyggeligt og rustikt med god restaurant

Måske ligner Villa Daniela ved første øjekast et hostel. Her er atmosfæren hyggelig og rustik, og hotellet er klassificeret som 2-stjernet. Det er dog et par niveauer over de fleste hostels. Du finder både udmærkede værelser og en dejlig restaurant, hvor du kan nyde godt af lokale og regionale retter. Ofte er pizzaerne i restauranten fantastiske. Om morgenen er her morgenmadsbuffet.

Læs mere om Chalet Villa Daniela

Godt at vide om Chalet Villa Daniela


Hotellet ligger omkring 300 meter fra skiliften. Der er skiskabe, der kan aflåses, som du kan benytte til dine ski eller dit vandreudstyr. Terrassen i haven er et skønt sted at slappe af, når temperaturen tillader det.

Afstande:
* Centrum: 150 m
* Lift: 300 m
* Pister: 300 m

Værelser i Alpe-stil

Chalet Villa Daniela har kun 12 værelser, hvilket gør det til et personligt og intimt sted. Værelserne er enkle og møbleret i en rustik Alpe-stil. Alle har tv og badeværelse med bruser eller badekar.

Skjul teksten
 
 
search map