Hotel i Santa Vittoria d'Alba i Piemonte

Castello di Santa Vittoria

 
Castello di Santa Vittoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Castello di Santa Vittoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Vittoria d'Alba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I hjertet af Santa Vittoria d'Alba ligger dette firestjernede hotel i den middelalderlige borg og i nabobygningen, et nonnekloster, som stammer fra begyndelse af 1900-tallet.

Ved hotellet - i den majestætiske borg - ligger der en fornem restaurant med stemningsfulde lokaler, en god og hyggelig vinbar samt en enestående terrasse med fantastisk udsigt over bakkerne og vinmarkerne.

Læs mere om Castello di Santa Vittoria

Lige over for hotellet er der også svømmebassin med vandmassage til nydelse af soltimerne og den gode luft. Hotellet tilbyder også reception, bar, konferencesal og parkeringsplads. Morgenmaden serveres som buffet i hotellets spisesal i stueetagen - ikke på terrassen.

Hotellets 39 værelser ligger alle i klosterbygningen, som er udstyret med elevator og en del balkoner med flot udsigt mod dalen. Bemærk at værelserne med balkon og udsigt kun kan rumme to personer, hvorfor familier, der gerne vil have de større rum, må undvære det flotte syn fra sengen.

Alle værelserne er udstyrede med satellitfjernsyn, telefon, sikkerhedsboks og minibar samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Aircondition er det eneste, der mangler, men på disse højder er det ikke nødvendigt for at kunne sove godt om natten.

Skjul teksten
 
 
search map